Medya
01 Kas 2022 10:59 Son Güncelleme: 01 Kas 2022 12:33

Beyaz TV’den ATV Ana Haber'e flaş transfer! Hangi isim kadroya katıldı?

Beyaz TV’de 4 buçuk yıldır görev alan başarılı muhabir, Atv'ye transfer oldu.

Beyaz TV’ye muhabir olarak başlayan ve hafta sonu ana haberi sunan son olarak da editörlüğe terfi eden Tuğçe Ünsal, Atv Ana Haber'le el sıkıştı.

Ünsal, Atv Ana Haber'de Ankara Muhabiri olarak görev yapacak.

TUĞÇE ÜNSAL KİMDİR?

1990 yılında Çorum'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini burada tamamladı. Üniversite tercihi ise Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ydi. Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünü okurken, üniversitenin binlerce öğrenciyi sektöre kalife eleman olarak kazandırdığı Üntv'de staj yaptı. 4 yıllık eğitim hayatı boyunca okulda aldığı teorik bilgileri Üntv'de uygulayarak öğrendiği bilgilerle, 2012 yılında mezun olduğunda sektöre giriş yapma fırsatı buldu. 

Mezun olduğu yıl Selçuk Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü Tezli Yüksek Lisansı'nı kazanan Tuğçe Ünsal, bu süreçte yüksek lisans eğitimini alırken, yerel basında çeşitli gazete, dergi ve televizyonlarda çalıştı. 2016 yılında memleketi Çorum'a kurulan yeni uydu televizyonu TV19'da haber sorumlusu ve ana haber spikeri olarak işe başladı. Burada başarılı haberlere imza atan güzel sunucunun ekibi Yerel Medya Özendirme Yarışması'nda birincilik ödülü kazandı. TV 19'daki 2 yıllık serüveni Beyaz TV ile el sıkışmasıyla sona erdi. 

Beyaz TV Ankara bürosunda muhabir olarak meslek hayatına devam eden Ünsal, 4.5 yılda başarılı haberleriyle adından söz ettirdi. Bir süre önce de izleyicilerin karşısına hafta sonu ana haber sunucusu olarak çıktı.