Medya
14 Nis 2010 00:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:13

BERBEROĞLU 'KURMA KOLUNU' KOPARDI! İFTİRALARIN BAKİYESİ ''AYDIN DOĞAN VE ERTUĞRUL ÖZKÖK''ÜN HESABINA EKLENDİ!

Hürriyet'in müstear isimli yazarı Ahmet Arsan'ın yazılarının sona ermesine en ilginç yorum Habertürk yazarı Yiğit Bulut'tan geldi.

Berberoğlu ‘kurma kolunu’ kopardı!

GAZETELERDE “sahte isimlerle” yazılar yazılmasına ve insanlara iftiralar atılmasına her zaman karşı oldum... Freud‘un yorumuyla; varsa sana güç katacak “bir şeyin”; erkek gibi kendi adınla yazarsın!

Hürriyet’in yeni yayın yönetmeni Enis Berberoğlu önemli bir adım attı ve “sanal insan” bir yazarın, başkası tarafından yazılan yazılarını durdurdu! Sanal adam çöp oldu, attığı iftiralar tarih çöplüğünde kaldı! Şimdi asıl soru ortada kaldı: Kim verecek “sahte isimle” atılan iftiraların hesabını! Berberoğlu mesleğimiz adına çok doğru bir adım attı, iftiraların bakiyesi de “Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök’ün verecekleri” hesaplar defterine eklendi!

Yiğit Bulut/Habertürk

Yiğit Bulut’un Hürriyet’in gizemli yazarı Ahmet Arsan’ın yazılarına son verilmesini "önemli bir adım" olarak nitelendirmesinin altında Arsan’ın Bulut ile girdiği polemik yatıyor. Bakın Bulut ve Arsan birbirleri hakkında neler demişlerdi? İşte o yazılar...

"BENİ DE GÖTÜRECEKLER!.. BENİ DE GÖTÜRECEKLER!.. " ERGENEKON GÖZALTISI’NDAN KORKUP TEKNEDE SAKLANAN YİĞİT BULUT NASIL "BİZİM MAHALLELİ" OLDU?

"KENDİ ADINLA YAZACAK KADAR ERKEK DEĞİLSİN!.. " YİĞİT BULUT’TAN HÜRRİYET YAZARI AHMET ARSAN’A SERT CEVAP!..

"HAFIZAN SENİ YANILTIYOR!.. GEL YİĞİT ARAŞTIRALIM SENİNLE!.. " AHMET ARSAN’DAN YİĞİT BULUT’A TEKLİF!..