Medya
13 Mayıs 2023 09:26 Son Güncelleme: 13 Mayıs 2023 09:30

beIN Sports'un ünlü spikeri İsmail Şenol, hangi adaya oy vereceğini ilan etti!

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un ünlü yorumcu ve spikeri İsmail Şenol, seçimlerde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini ilan etti. Şenol yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu destekçilerinin açtığı "İlk turda bitirelim" etiketini kullanarak, "Artık konu, mevkileri Kerem Kınık'lar yerine liyakat sahibi insanların doldurması. Pazar günü, bunu değiştirebilmek için bir oyum var elimde. Hepimizin öyle. Başarabiliriz." ifadelerini kullandı.

Seçime saatler kala spor dünyasının önemli isimlerinden seçim paylaşımları geliyor. Bu kervana katılan beIN Sports'un ünlü yorumcu ve spikeri İsmail Şenol da oyunun rengini belli etti.

"BİR OYUM VAR ELİMDE"
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini ilan eden İsmail Şenol, "Kerem Kınık'ın istifası üç ay bir hafta kadar gecikti. Artık konu, mevkileri Kerem Kınık'lar yerine liyakat sahibi insanların doldurması. Pazar günü, bunu değiştirebilmek için bir oyum var elimde. Hepimizin öyle. Başarabiliriz." ifadelerini kullandı.

"İLK TURDA BİTİRELİM" ETİKETİNİ KULLANDI
Şenol paylaşımında Kılıçdaroğlu ile özdeşleşen kalp emojisi ve Kılıçdaroğlu destekçilerinin sosyal medyada açtığı, "İlk turda bitirelim" etiketini kullandı.