Medya
21 Nis 2022 12:13 Son Güncelleme: 21 Nis 2022 23:19

Basın camiasının acı günü! Hayatını kaybetti…

Gazeteci Gülcan Demirci’nin, eski basın çalışanı olan eşi Hüseyin Demirci hayatını kaybetti.

Gazeteci Gülcan Demirci’nin eşi Hüseyin Demirci, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Eski basın çalışanı olan Hüseyin Demirci’nin acı haberini gazeteci Mevlüt Yüksel duyurdu.

‘HÜSEYİN DEMİRCİ KARDEŞİM, MENZİLİN MÜBAREK OLSUN..’

Mevlüt Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Yıllardan beri tanıdığım, duruşunu ve haberciliğini takdir ettiğim, değerli gazeteci kardeşim Gülcan Demirci'nin, çok sevdiği eşi, benim de arkadaşım, dostum ve gönüldaşım Hüseyin Demirci hakka yürüdü. Değerli Hüseyin Demirci kardeşim, çok iyi huylu, efendi, sakin, sessiz ve kimseyi üzmeyen bir kişiliğe sahipti. Rahmetli arkadaşım Hüseyin, yaklaşık bir yıldan beri, yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ediyordu.”

Hüseyin Demirci’nin cenazesi, bugün öğlen Gebze İstasyon Merkez Camisi’nde kılınacak namazın ardından kaldırılacak ve Çanakkale Geyikli Cumhuriyet Mezarlığı’na defnedilecek.

HÜSEYİN DEMİRCİ KİMDİR?

1963 doğumlu Hüseyin Demirci, eski basın çalışanıdır. Gülcan Demirci ile evliliğinden Ozan isminde avukat bir oğlu vardır. Dağcılık tutkunu olan Demirci, bu sporla yakından ilgileniyordu. Ayrıca uzun bir süredir de Anadolu Dağcılık üyesiydi.