Medya
27 Nis 2009 12:51 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:39

"BAŞBAKAN DEĞİL, MÜNEVVER KAMPANYASI YAPIYORUZ!.."ÖNCE MEDYARADAR SONRA FATİH ALTAYLI AÇIKLADI!..

HaberTurk yazı işleri toplantısında Fatih Altaylı'dan ilginç açıklamalar... "Başbakan değil, Münevver kampanyası yapıyoruz!"

CNN Türk : Satışı bu kadar bekliyor muydunuz? Satış rakkamlarınızı promosyonlara bağlıyor musunuz...

İŞTE MEDYARADAR'IN İKİ GÜN ÖNCE DUYURDUĞU HABER 

F.A. : Yeni çıkan genç bir gazete için tabi çok başarılı bir noktadayız. 11 promosyon veren gazete var, tek promosyonda gencecik bir gazete bu satışı yakalıyor.. Kalem, puzzle.. hafta sonu neler neler veriliyor. Biz net bir tek promosyon veriyoruz. Çocukların eğitiminde yararlı olacak bir set. O kadar.
58 günde bunu yaptık.. Hürriyetin altında Sabah'la satışta yarışan bir gazete...

CNN Türk : Medyanın önemli bir bölümü son zamanlarda tartışmaların heddefi oldu. Biraz sinirler yatışmalı dönemine geldik. Habertürk'ün bakışı nedir bu anlamda?

F.A :Aynası iştir kişidir. Biz siyasette ve ekonomi de umutsuz polemiklerin peşinde değiliz. Ekonominin ve siyasetin normalleşmesi lazım. Bittik gittik ülke mahvoldu ile umutsuzluk aşılamak ya da AKP ve CHP arasında umutsuz polemikleri sürekli vermek...? Bu dönemde normalleşmeden bahsediyor isek senin bana neden Nihal Bengisu diye sormaman lazım. AKP yanlış yapmadı mı..Bir dolu... Doğru yapmadı mı? Bir dolu... Keza çok şey yapmaya çalışıyorlar ama okuyucu bıktı artık..Bakın 58 gündür Başakan fotoğrafı 3 bilemediniz 4 kez yayınlanmıştır bizde. Halk bıktı artık bu diyolaglardan.. Biz Münevver Kampanyası yapıyoruz. Biz burada önemli bir durum var bakın diyoruz. Arkamızdan diğer gazeteler geliyor...

CNN Türk : Nihali niye telaffuz ettim inşallah onunla da program yaparız ona da sorarım..

F.A : Bugün burada kızlarımız az görünüyor ama sabah yazı işleri toplantımızda 7 bayanımız var.. Emin olun hiç susmazlar..