Medya
30 Nis 2012 18:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:36

"BANA DÜŞMANLIK YAPIN AMA BABAMA VURMAYIN"

Vatan yazarı Sanem Altan, babası Ahmet Altan hakkında söylenenlerin kendisini daha çok incittiğini söyledi..

A Haber'de Benim Adım Hıdır'a katılan Vatan yazarı Sanem Altan, düşman kazanmaktan korkmadığını hatta düşman kazanmanın iyi bir şey olduğunu söyledi.

Kendisine gelen eleştirilerden incinmediğini ancak babası Ahmet Altan hakkında söylenenlerin kendisini daha çok incittiğini söyleyen Sanem Altan,   "düşman varsa dğoru yoldasınız demektir" dedi.

Çok sert biri olduğunu da hatırlatan Altan, 'özellikle futbol yazdığınızda bayağı bir insanın düşmanlığını kazanıyorsunuz' dedi ve ekledi:

'Ben düşmanlığı sanırım seviyorum, bana gösterilen düşmanlığı seviyorum. Futbolda insanların düşündüğü şeyi yazmıyorsanız siz onların düşmanısınız ve bu şu manaya geliyor, eğer bu sizi çok incitirse bu işlere hiç girmemeniz gerekir. Buna gülmeyi çok yıllar önce öğrendim. Tabi biraz ailemle de ilgili bir şey. Benim de incindiğim zamanlar oluyor, ama babamla ilgili bir şey söylerlerse daha çok inciniyorum... Babam da benle ilgili bir şey duyduğunda inciniyor olabilir...Taraf'tan sonra  4.5 senedir falan düşman kazanmanın ne kadar iyi bir şey olduğunu daha da iyi anladım, yani düşman varsa siz doğru yoldasınız demektir.'

Medyadaki ilişkilere de değinen Altan şöyle konuştu:

'Kesinlikle medyada dostlarıyla beraber biri varsa kuşku duymaya başlıyorum ondan... 3,5 senedir yaşanılan şey çok dostluğa elverişli değil, insanların fikirleri yok o fikirler yerine tavırlar var medyada...fikirler çarpışmıyor sadece sana katılıyor muyum katılmıyor muyum, seni seviyor muyum sevmiyor muyum gibi bir açı var.... Çok az fikir yazan köşe yazarı var... Ben yazı yazmayı çok seviyorum, ben medyanın içinde bağımsız bir gezegen olarak dolaşmayı seviyorum... Eğer o medyanın içine girersem, çok sıkılabilirim..'