Medya
20 Oca 2012 11:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:15

AYŞE ÖZYILMAZEL'DEN MELTEM CUMBUL'A DESTEK!

Özyılmazel, Altın Küre ödül töreninde sahneye çıkan ve barış mesajı veren Meltem Cumbul'a destek var.

Sabah’ın Günaydın eki yazarı ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel’den Altın Küre ödül töreninde sahneye çıkan ve barış mesajı veren Meltem Cumbul’a destek var.

Sabah.com.tr’ye özel Ayşe Özyılmazel’le sıfır makyaj bir röportaj yapan Ümit Buget, Meltem Cumbul’u sorunda Özyılmazel çok sert konuştu.

İşte röportajın o bölümü:

- Bir sabah uyandık ve gördük ki, Altın Küre’de Madonna’da sahneden iniyor ve sahneye Meltem Cumbul çıkıyor ve ’barış’ içerikli bir konuşma yapıyor. Sonrası toz duman! Neden orada olduğundan, İngilizcesine, neden o kıyafeti seçtiğinden zafer işaretine kadar uzanan eleştiriler silsilesi... Bu ruh halimizi nasıl değerlendirmek lazım?

- Yahu bu ne biçim bir kafadır. Millet çıldırmış. Kıskançlık, mutsuzluk, duygusuzluk, kin, öfke kol geziyor. Bu kadar haset olunabilir mi? Olunuyor işte. Alkışlamak, takdir etmek, başkası adına sevinmek niçin böylesine zor olabilir ki? Meltem Cumbul’a laf edenler beş para etmezler bence. Zaten hayatında işinde gücünde mutlu olan, kendisiyle barışık biri Meltem Cumbul’un Altın Küre’de sahneye çıkıp konuşmasından rahatsızlık duymaz ki. Bunu eleştirmek istemez ki. Sadece gülümser, takdir eder, sevinir. Bugüne kadar hangi Türk Altın Küre gibi sinema dünyasının en önemli ödül törenlerinden birinde sahneye çıkmış? Kim oralardan dost edinmiş? Bıraksınlar bu şeytanlıkları. Bir kere daha neden olduğumuz yerde saydığımızı anladım. Bizim en büyük düşmanımız yine biziz.