Medya
28 Ara 2023 21:28 Son Güncelleme: 28 Ara 2023 21:52

Aydın Doğan Yalçındağ, BluTV ekibine veda etti! ‘Büyük bir başarı elde ettik’

BluTV'nin Warner Brothers Discovery’e satışının onaylanmasının ardından BluTV İcra Kurulu Başkanı Aydın Doğan Yalçındağ, şirket çalışanlarına yazılı bir açıklama göndererek veda etti…

BluTV’nin tamamının Discovery Medya Hizmetleri Ltd. Şti aracılığıyla nihai olarak Warner Brothers Discovery, Inc. tarafından devralınması işlemine izin verildi.

BLUTV 80 MİLYON DOLARA SATILDI

Daha önce şirketin yüzde 35 hissesine sahip olan Warner Brothers Discovery, Medyaradar’ın edindiği bilgiye göre BluTV’nin yüzde yüz hissesini toplamda 80 milyon dolara satın aldı.

AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ'DAN ÇALIŞANLARA VEDA: ‘BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİK’

Aydın Doğan’ın torunu BluTV İcra Kurulu Başkanı Aydın Doğan Yalçındağ, satışın ardından BluTV ekibine yazılı bir mesaj göndererek veda etti.

“Diyecek çok şey var ama öncelikle şunu belirtmeliyim: Büyük bir başarı elde ettik!” diyen Yalçındağ, “Elbette BluTV ile yolları ayırmak hüzünlü. Bana kalsa daha yolun başındayız :) Ama WBD ile beraber Blutv’nin daha iyi yerlere geleceğinden şüphem yok. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” sözleriyle satışın resmen gerçekleştiğini duyurdu.

Aydın Doğan Yalçındağ tarafından gönderilen veda mektubu şöyle:

Sizlerle bu önemli haberi paylaşmak istiyorum. Bugün itibariyle iş ortağımız Warner Brothers Discovery, BluTV'nin %100 hissesini devralıyor.

Diyecek çok şey var ama öncelikle şunu belirtmeliyim: Büyük bir başarı elde ettik! Warner Bros Discovery, dünyanın en büyük ve köklü medya şirketlerinden. Blutv'yi onlara emanet etmek, bayrağı devretmek gurur verici.

Geçtiğimiz 8 yılda, Blutv'yi 1.5 milyon üyesi olan, ürettiği onlarca dizi ve film ile Türkiye'nin en büyük medya platformlarından biri haline getirdik. Bilinmesi gerekir ki Blutv’nin bu başarısının arkasında yılmadan çalışan, inancını ve enerjisini hiçbir zaman kaybetmeyen inanılmaz dirayetli bir ekip vardı. Bu ekip ile beraber çalışmak benim için geçtiğimiz 8 yılın en büyük kazancıydı! Başından beri bizlerle beraber çalışmış ve süreç içinde ekibimize dahil olan tüm çalışma arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum!

Elbette BluTV ile yolları ayırmak hüzünlü. Bana kalsa daha yolun başındayız :) Ama WBD ile beraber Blutv’nin daha iyi yerlere geleceğinden şüphem yok.

Hepimize hayırlı olmasını diliyorum.