Medya
29 Eyl 2010 08:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

"AVCI AV OLDU! SİZ İYİSİ Mİ "HEBERLER"İ İZLEYİN GÜLÜN ACI HALİMİZE!"

Size önemsiz bir haberim var... Ama önce Türkiye gündeminden çok mühim bazı 'heberler'i vereyim:

Avcı av olduysa

Size önemsiz bir haberim var... Ama önce Türkiye gündeminden çok mühim bazı 'heberler'i vereyim:

Kılıçdaroğlu'na şok üstüne şok
Seçmen listelerinde adının olmadığını öğrenerek referandumda hayır oyu kullanamayan ve siyaset tarihinde eşi görülmedik bir skandala konu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun peşini şok dalgası ne yazık ki bırakmıyor.

Oy kullanamamanın şoku henüz geçmemişken Kemal Kılıçdaroğlu'na ikinci büyük darbe de CHP'den geldi. Kılıçdaroğlu'nun CHP üyesi olmadığı ortaya çıktı. Ardından Tuncelili olmadığını, Rizeli olduğunu öğrenen Kılıçdaroğlu'nun zamanında nikah defterini yanlış imzaladığı için evli de olmadığı anlaşıldı. Çok geçmeden aslında okuma yazma bilmediği, bir böbreğinin olmadığı ve patlıcan sevmediği ortaya çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekte yaşayıp yaşamadığı, heberimiz yayına hazırlanırken araştırılmaya devam ediyordu.

Halk sanata indi!
Geçtiğimiz salı günü İstanbul Tophane'de 5 sanat galerisinin aynı gün gerçekleştirdikleri sergi açılışları büyük bir coşkuya sahne oldu. Taşların, demir sopaların, gaz bombalarının, bibergazı spreylerinin kullanıldığı galeri basma etkinliklerine pek çok sanatsavar semt sakini katıldı. Galeri camlarının kırıldığı, sanat eserlerinin yerlere atılarak parçalandığı, korku ve öfkenin kol gezdiği sanatsal etkinlikler, aralarında yabancıların da olduğu pek çok sanatseverin yaralanmasıyla sonuçlandı. Avrupa Kültür Başkenti Ajansı 'Halkın nihayet sanatla buluşmuş olmasını' memnuniyetle karşıladıklarını, yıl sonuna kadar halkın sanata ilgisinin katlanarak büyümesini bekledikleri açıkladı.

Türkiye'nin yüzde 42'si askere alınıyor!
Hükümet, Başbakan Erdoğan'ın referandum öncesi 'Hayır diyen darbeci' olur açıklamasından sonra Hayır diyen %42'lik seçmen kitlesinin içinde askerlik çağına gelenlerin, ne olur ne olmaz askerden muaf olmasını istedi
Referandumda 'Hayır' deyip, darbeci ilan edilen %42'lik seçmen kitlesi darbecilik görevini yerine getirmek amacıyla askerlik yapmaya hazırlanıyor. Bedelli darbecilik beklentilerinin şimdiden konuşulmaya başlanmasının yanı sıra, söz konusu %42'lik kitle içerisinde kadınların da olması ise askere alınacak ilk kadınları da gündeme taşıdı.

Bu 'heberler' Elif Dağdeviren'in yapımcısı olduğu, Levent Kazak'ın hazırladığı ve yönettiği siyasi ve toplumsal hiciv programından alındı.

Her akşam Türkmax'ta izleyebilirsiniz... Bol bol güleceğinize emin olun...

Ha, bu arada önemsiz haberime gelince...

Hani bir Hanefi Avcı vardı ya... Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli polislerden; istihbaratı kuran; onlarca teröristi yakalayıp örgütleri çökerten, 'Haliç'teki Simon'lar' adlı kitapta cemaatin devleti ele geçirdiğini söyleyen.
Dün 'terör örgütü' üyesi olma suçlamasıyla gözaltına alındı.
Bu önemsiz haberi didiklememi, ne anlama geldiğini yazmamı beklemiyorsunuz değil mi?

Siz iyisi mi 'heber'leri izleyin... Gerçekleri görüp acı acı gülersiniz. Halimize...

Serdar Akinan / Akşam