Medya
10 Ağu 2011 03:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:39

ATV YENİ SEZONA HIZLI GİRDİ!

Atv'nin yeni dizileriyle yeni sezona en hızlı giren kanal olduğunu yazan Milliyet yazarı Sina Koloğlu hangi dizilerin şansını zayıf görüyor?

ATV ÇOK HIZLI BAŞLADI


Yeni dizileriyle ATV yeni sezona en hızlı giren kanal. Arka arkaya dizileri patlattı. Ama sanki bunlar ‘atımlık’ da arkadan yenileri  gelecek. ‘Kurşun Bilal’, ‘Kalbim Seni Seçti’, ‘Reis’, ‘Seni Bana Yazmışlar’, ‘İstanbul’un Altınları’ ve bu akşam başlayan ‘Aşağı Yukarı Yemişliler’. Yani neredeyse her akşama yeni bir dizi oldu bile. Bir de devam edenler var. Bu  durumda sadece ATV kanalını  izlesek yeter.
Bir o kadar dizi de TRT’de var, Kanal D var, ee Star var.
Star da başladı yeni dizileri ekrana sürmeye. ATV’nin dizileri ortalamayı veriyor. ‘Kurşun Bilal’, ‘Reis’, ‘Kalbim Seni Seçti’ ile dramın tüm unsurları incik cıncık bir şekilde dizilerin içinde. Bunların içinde en ‘sert’ olanı ve bunu en iyi yansıtanı ‘Kalbim Seni Seçti’ olsa gerek. Daha ilk bölümden olaya girmiş -ki hepsi bunu yaptılar da- ama bu giriş hayli etkili olmuştu. Ben söyleyeyim; ‘Reis’ ve ‘Seni Bana Yazmışlar’ seneye olur mu bilemem! ‘Kalbim Seni Seçti’ galiba ATV’nin kalıcısı olacak. ‘İstanbul’un Altınları’nda pek bir bir bağırış çağırış hakim. ‘Aşağı Yukarı Yemişliler’ ne yapar? BKM takımı aslında en ciddi sınavını bu akşam verecek.

Sina Koloğlu/Milliyet Cadde