RADAR OPERATÖRÜ

editor@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
O polemiğe Ciner yönetimi ne diyor? Medya dünyası günlerdir Show TV ana haber spikeri Ece Üner’in, Armağan Çağlayan’ın Youtube yayınında deneyimli televizyonu Jülide Ateş’le ilgili sözlerini konuşuyor.
Bloomberg HT'de virüsü kimler yaydı? Ciner Yayın Holding bünyesinde yayın yapan ekonomi kanalı Bloomberg HT'de koronavirüs salgını doruğa çıktı. Habertürk'te sürü bağışıklığı skandalı! Habertürk Televizyonu'nda hem basına sansür hem de çalışanlara uygulanan sürü bağışıklığı skandalı var.
Fatih Altaylı teyitli vakaları yalanladı Habertürk yazarı Fatih Altaylı televizyon programı Teke Tek başlarken 'koronavirüs' haberini yalanlayarak ‘binamızda koronavirüs vakası yok’ dedi. Peki gerçekler böyle mi? Takvim Gazetesi'nin başına o isim geçiyor! Radar Operatörü, Güneş ve Star’ın kapanmasının ardından sızan kulis bilgilerini toparladı. Külliye ile Anadolu Ajansı arasında kriz! Medyaradar’ın medya kulislerinin nabzını yoklayan yazarı ‘Radar Operatörü’ Anadolu Ajansı ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi arasında yaşanan gizemli güç savaşını kaleme aldı. Bir gün bir telefon gelir ve hayatınız değişir! Medyaradar'ın usta yazarı Radar Operatörü, bir süre önce Haber Global'de ekranlara dönme hazırlığı yapan duayen haberci Oğuz Haksever'in başına gelenleri kaleme aldı. CNN Türk ve DHA'da sonun başlangıcı mı? Demirören Grubu'nda sular durulmuyor. Grubun bünyesindeki CNN Türk ve DHA'da yaşananları Radar Operatörü kaleme aldı... Doğan Medya imparatorluğu geri mi dönüyor? Radar Operatörü, tüm gazete ve televizyonlarını Demirören’e satan Doğan Ailesi’nden gelen son duyum ve iddiaları kaleme aldı. Demirören Medya bu olayla çalkalanıyor! Demirören Medya Grubu'nda geçtiğimiz günlerde yaşanan esrarengiz olayı Radar Operatörü kaleme aldı. Aydın Doğan 5 yıllık geleneği bu yıl da bozmadı... Doğan Medya Grubu bünyesindeki tüm yayın organlarını Demirören Medya Grubu'na satarak medyadan çekilen Aydın Doğan, bu yıl da 5 yıldır sürdürdüğü gelenekten vazgeçmedi.. Fatih Altaylı Radar Operatörü'ne yakalandı! Hürriyet'in o manşetinde 'fikir ayrılığı' var mıydı? Hürriyet Gazetesi'nin Erdoğan için yıllar önce attığı "Muhtar bile olamaz" manşeti hala tartışılmaya devam ediyor... Ertuğrul Özkök'ü bırak Mehmet Soysal’a bak! Hürriyet'te son gülen kim olacak? Doğan Medya Grubu'nun satışının ardından Ertuğrul Özkök'ün girdiği fotoğraf karesinde 'gülüş'ü köşe yazarlarının tepkisine neden olmuştu.Radar Operatörü o karedeki asıl ayrıntıya dikkat çekti... Türk Ordusu Afrin'e girdi, ilk haberi hangi kanal verdi? Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 57. gününde Afrin ilçe merkezi ele geçirildi. Radar Operatörü 'Fikri Takip' yaptı! 'Titan Zinciri' skandalında son durum ne? Medyaradar'ın usta yazarı Radar Operatörü, medya dünyasındaki skandalda yaşanan yeni gelişmeleri kaleme aldı.