RADAR OPERATÖRÜ

editor@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
'Sözde gazeteci'nin maskesini indiriyoruz! “Para göndermezseniz de size haber maber yok" diyor. Bulunmaz Bursa kumaşı ya hanımefendi…
Hürriyet'te deprem! Ertuğrul Özkök kovuldu mu? Hürriyet koridorlarından gelen bilgilere göre, gazetenin yazarı ve eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök’le yollar ayrılmış… 'Hoca'cılara anahtar teslim Halk TV! Halk TV’de kopacak fırtınayı keskin burnuyla herkesten önce koklayan ve yazan Keskin Kalem, bu kez Halk TV'nin falına baktı. Kanalı nasıl bir gelecek bekliyor?
'Basın Özgürlüğü Devrimi'nin fitili ateşlendi(!) CHP milletvekili Ali Mahir Başarır'ın orduya dair sözlerinin ardından RTÜK'ün 5 kez program durdurma ve en üst sınırdan idari para cezası uyguladığı Habertürk dün akşam adeta RTÜK'e bayrak açtı. Arınç’ın ateşine medyada kimler odun taşıdı? Fitne ateşine odun taşıyan gazeteci kitlesi şimdilik sus pus. Muhtemelen bir sonraki hamleyi bekliyorlar. “Tık” ve “Etik” arasında internet haberciliği! Hürriyet ve birkaç köklü gazetemizin internet sayfalarının “tık” tuzağına düşüren başlık ve içerikleri bir başarı göstergesi mi, yoksa mesleğin köküne kibrit suyu mu dökülüyor? Hangi ajans abonelerini ‘eşek’ yerine koydu? Medyaradar’ın usta yazarı 'Radar Operatörü', medya dünyasında çok konuşulacak skandalı kaleme aldı. Demirören Medya'da ipler kimin elinde? Bu yazının ve iddiaların odağında, milyarlarca dolara imza atmış bir patron ve onun yanında çalışan iki isim var. İşte Demirören’in teklifini Özdil’e götüren isim! Radar Operatörü, Ahmet Hakan’ın derin bir sessizliğe büründüğü o teklifle ilgili detayları yazdı. Medyaradar'a sansürü bırak, gerçeklere bak! Bugüne kadar omurgalı tek bir davranış içinde olmayan o kişiler unutmasın ki, Babıali’nin sicilini de tutan birileri var! Ahmet Hakan sessizliğe neden büründü? Radar Operatörü, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’a 24 saatlik süre verdi. Ahmet Hakan, Demirören'i ateşe mi attı? Radar Operatörü, Yılmaz Özdil'e 5 milyon dolarlık teklif götüren hükümete yakın medya grubunu açıklıyor. Cadı avını bırakın, hatalarınızla yüzleşin! Çalıştığınız televizyon, gazete, internet sitesi ya da haber merkezlerinde "Medyaradar'a haber uçuran kim?" diye Cadı Avı başlatmışsınız! Bundan utanmalısınız! Fatih Altaylı insan hiç tükürdüğünü yalar mı? Habertürk köşe yazarı Fatih Altaylı bugün Ciner Medya Grubu sözcülüğüne soyundu ve Buket Aydın ile ilgili bir tweet attı. Ancak kısa bir süre sonra o tweetin yerinde yeller esti. O polemiğe Ciner yönetimi ne diyor? Medya dünyası günlerdir Show TV ana haber spikeri Ece Üner’in, Armağan Çağlayan’ın Youtube yayınında deneyimli televizyonu Jülide Ateş’le ilgili sözlerini konuşuyor.