RADAR OPERATÖRÜ

editor@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
İmamoğlu anketinin bedeli 1 Milyon Euro'mu? SONAR Araştırma'nın Ekrem İmamoğlu'nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde önde gösterdiği anket ile ilgili vahim bir iddia siyaset kulislerini salladı. Radar Operatörü o iddiayı kaleme aldı.
Haberciler, kendi söküğünüzü dikebiliyor musunuz? Milyonlarca memurun beklediği zam enflasyon oranlarına göre netleşti. En düşük Memur maaşı 22 bin 17 liraya çıkarılacak... Peki ya basın emekçilerinin durumu ne olacak? CNN Türk 'vurgun çarkı'nı nasıl atladı? Radar Operatörü, CNNTÜRK'ü ve medya dünyasını sarsan CNN Türk Programlar Servisi üzerinden iki üst düzey yöneticinin içinde yer aldığı vurgun çarkının nasıl işlediğini gözler önüne seriyor.
Medyaradar CNN Türk'teki vurgunun peşinde! Radar Operatörü, CNNTÜRK'ü ve medya dünyasını sarsan CNN Türk Programlar Servisi üzerinden iki üst düzey yöneticinin içinde yer aldığı yolsuzluk iddialarında yeni bir perdeyi açtı. CNNTÜRK'te büyük vurgun! İşin içinde kimler var? Radar Operatörü, CNN Türk'te Programlar Servisi üzerinden üst düzey yöneticilerin kurduğu yolsuzluk sistemini belgeleriyle açıklıyor... Neşet Ertaş üstünden kazanç elde etmek! Ertaş Ailesinin karşı çıktığı 'Garip Bülbül, Neşet Ertaş' filminin yeni fragmanının Neşet Ertaş Ailesinin ilk kez bir canlı yayına katıldığı Halk TV’de yayınlanması tepkilere neden oldu. İrfan Güneş’in medya yapılanmasına dair olay iddia MedyaRadar'ın usta yazarı Radar Operatörü, Uçankuş TV'nin eski sahibi Can Tanrıyar hakkındaki şoke eden iddiayı kaleme aldı. Ciner Medya Grubu'ndaki o atamanın anatomisi Ciner Grubu’nda dün hem isimler, hem zamanlama ve hem de doldurulan koltukların niteliği açısından ilginç atamalar yapıldı. Fakat o atamalar arasından biri özellikle dikkat çekti. Ne kariyer bırakır ne de huzur dolu bir yuva... Petek Dinçöz'ün şimdiki eşi Serkan Kodaloğlu ile evliliğini sonlandırmasının ardından ilk eşi Can Tanrıyar da gündem oldu. Neden gündem olduğunu anlamlandırmak için müneccim olmak gerekmiyor…Fiziksel, duygusal, ekonomik şiddet ve bunlara bağlı olarak yaşadığı travma, genç bir kadının hayatını içinden çıkılmaz bir girdabın içine sokmuştu… ‘Bergen’ filminin vizyona girmeyen versiyonu! Medyaradar'ın usta yazarı Radar Operatörü, Uçankuş TV'de yaşanan ekonomik krizleri çözmek yerine bunu yazan internet sitelerine 'tehdit ve hakaretler' yağdıran Can Tanrıyar'ı mercek altına aldı. Etrafına kötülük saçıp hep mağduru oynuyor! Medyaradar'ın usta yazarı Radar Operatörü, Uçankuş TV'de yaşanan ekonomik krizleri çözmek yerine bunu yazan internet sitelerine 'tehdit ve hakaretler' yağdıran Can Tanrıyar'ı mercek altına aldı. Can Tanrıyar denince akla gelen 10 şey! Medyaradar'ın usta yazarı Radar Operatörü, sahibi olduğu Uçankuş TV’de uzun süredir yaşanan ekonomik kriz sonrasında kapısına haciz memurlarının dayandığı Can Tanrıyar'ın geçmişini ortaya döktü. Can Tanrıyar'ı Petek Dinçöz'ün ahı mı tuttu? Fenerbahçe muhabirliğinden magazin dünyasına, oradan medya patronluğuna uzanan yolculuğun konuşulmaya korkulan hikayesini MedyaRadar’ın usta yazarı ‘Radar Operatörü’ yazdı… Ankara’nın en lüks gecekondusu... Medyaradar Genel Yayın Yönetmeni Denizhan Erkoç, Ankara'da yaşadığı sitede yönetici olan ve Deva Partisi’nde yönetici ekonomist, mali müsteşar Cavit Dağtaş hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Erkoç, Ali Babacan'a ve Kazım Türker'e seslendi. Çiğdem Toker o yazılarıyla kime hizmet ediyor? Çiğdem Toker, Mayıs ayında kaleme aldığı bir yazısında Günfalt İnşaat’a dikkat çekiyordu. Nerdeyse kahraman gibi gösteriyordu. Peki Çiğdem Toker bu yazılarıyla kime hizmet ediyordu? Neden bu firmaların silahşörlüğünü yaptı?