Medya
06 Eyl 2011 10:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:46

ALTAYLI ARDA'YI YERDEN YERE VURDU! KIÇINI BAŞINI KIVIRMA!

HT Genel Ttaın Yömetmeni aynı zamanda yazarı Fatih Altaylı Arda Turan'a demediğini bırakmadı.


Milli futbolcumuz Arda Turan ne İsa'ya ne Musa'ya yaranabildi. "Ölümler olmasın" diyen Arda Turan, söylediğine bin pişman oldu. Tepkilerin ardı arkası kesilmedi, futbolcu hakkında laf etmeyen kalmadı.

BDP kongresinde alkış alınca Arda Turan, çark etmek zorunda kaldı. Hedefteki isim köşe yazarlarının da gündeminde. Ahmet Hakan ve Fatih Altaylı, iki farklı görüşü en çarpıcı biçimde kaleme aldı. Ahmet Hakan Arda Turan'a sahip çıkarken, Fatih Altaylı futbolcuyu cahillikle suçladı.

KIÇINI BAŞINI KIVIRMA

Altaylı, "Üç beş gün iki entele, dantele takılıp, kulaktan dolma, yandan çarklı entel, ülke sorunlarına derin duyarlılık sahibi "fikir önderi" olma hevesine girersen, olacağı budur" diye seslendi. Hedefindeki isme tepki gösterdiği yazısını "Ettikten sonra da sahada çalım atar gibi belini, kıçını başını kıvırmayacaksın. Lafının arkasında duracaksın" sözleriyle devam ettirdi.

OKUSUN ÖĞRENSİN

Altaylı fırçayla karışık uyarısını yaptıktan sonra nasihatte bulunmayı da ihmal etmedi:

"Arda kardeşime tavsiyem, memlekete mesaj verecekse, okusun, öğrensin, kafayı bu işlere taksın. Kendi üreteceği fikirlerle memlekete katkı sağlasın. Aksi takdirde ayağından çıkan toptan rakip kaleye, ağzından çıkan laftan kendi kalesine gol atar."