Medya
21 Eyl 2012 12:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:10

ALİ BAYRAMOĞLU ZAMAN MUHABİRİNDEN ÖZÜR DİLEDİ!

Yeni Şafak gazetesi Ali Bayramoğlu, tetikçilikle suçladığı Zaman gazetesi muhabiri Büşra Erdal'dan özür diledi.

Ali Bayramoğlu önceki gün katıldığı TESEV etkinliğinde "Cemaatin tetikçisi" diye suçladığı Zaman gazetesi muhabiri Büşra Erdal’dan bugünkü yazısının sonuna yazdığı notla özür diledi...

ERDAL’I RENCİDE ETTİM

"Büşra Erdal’a Not" başlığı altında yaptığı açıklamada, o günkü tepkisinin ölçüsüz olduğunu belirten Bayramoğlu şu ifadelere yer verdi:

"Önceki gün bir TESEV raporunun sunulduğu ve moderatörlüğünü yaptığım bir toplantının sonunda Zaman gazetesi muhabiri Büşra Erdal bana bir soru yöneltti. Sorusunu yanıtladıktan sonra, kendisine yönelik bir tepkimi topluluk önünde ölçüsüz bir biçimde dışa vurdum.

Geçmişten gelen hakkaniyet hissimi korumakla birlikte ya da tepkimin nedenleri veya içerik olarak haklılığım haksızlığım bir yana, bunların ötesinde Erdal’ı rencide etmiş oldum.

ÖZÜR DİLİYORUM ANCAK...

Kendisinden yine kamu önünde öfkeli davranışımdan ve kullandığım dilden ötürü özür diliyorum. Ancak bu konudaki özellikle belli çevrelerden gelen, kimi husumetleri dışa vuran yorumlardaki türlü fırsatçılığı ve türlü çarpıtmaları ilgiyle izlediğimi de belirtmek istiyorum."