Medya
03 Tem 2013 15:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

AKŞAM'IN YENİ YAZARI BAŞBAKAN ERDOĞAN'I GÖKLERE ÇIKARDI!

Akşam'da görev değişikliğinin ardından yeni yazarlar arasına giren Yasemin Nak, ilk yazısında Erdoğan'ı öve öve bitiremedi!

Ben bu yeni Türkiye’yi istiyorum

Ben CHP’li bir ailenin kızıyım. Bülent Ecevit öldüğü zaman büyükbabama eminim Rahşan Ecevit kadar başsağlığı telefonları gelmiştir.

Ben CHP’ye büyük bağlılık içinde olan büyükbabamın dünyasında büyüdüm. Çocukluk ve gençlik yıllarım daha çok CHP’nin politik bakış açısıyla şekillendi. Okul tatillerinde onun yanına giderdim. Yazın orada bulunan arkadaşlarım Kuran kursuna giderdi, ben de gitmek istediğimi söylediğimde “sana gerekli olan her şeyi ben öğretirim” derdi. Hayata ait birçok şey öğrendim ondan. Ama arkadaşlarımın Kuran kursunda öğrendiği hiçbir bilgiyi edinemedim. Okul yıllarımda ve hayatımın sonraki dönemlerinde yine bu boşluk devam etti.

Sonra iş hayatımda yine benim gibi düşünenlerle çalıştım. Yıllar sonra oğlumun doğumuna yakın bir sağlık problemi yaşadığımda ilk defa canım çok yanmıştı, doktorumun bana tek öğüdü “sabırla bekle ve dua et” oldu.

Ama ben nasıl dua edecektim? 
Ben dua etmeyi bilmiyordum. Sadece “Allah’ım bana yardım et” diyebildim.
Çok şükür sağlıklı bir bebeğim olmuştu. Onunla ilgili planlarım vardı. Kaliteli bir eğitim almalıydı ve en iyisi olmalıydı. Ayrıca benim eksiğim olan her şeye sahip olmalıydı. Öyle oldu. Şu an 14 yaşında ve sizinle İngilizce konuşarak genetiği, NASA’yı, en gelişmiş bilgisayar programlarını konuşabilir, empati kurabilir, saatlerce tartışabilir. İyi satranç oyuncusu, profesyonel bir dansçı. Okuduğu kitaplar neredeyse benim kütüphanemi geçti.

Gezi olayları başladığında doğa için mücadele eden abi ve ablalarının yanında idi. Son gittiğinde bir daha oraya gitmek istemediğini söyledi. Nedenini sorduğumda “Artık farklı bir ortam var. Burada Başbakanımıza küfür ediyorlar burada olmak istemiyorum” dedi.
Benim oğlum, geçmişi dünyayı sadece tek gözlükten izleyen, bu yüzden dini ve kendi geleneksel değerlerini önemsemeyen Türkiye’sinden değil. Modern dünyanın bilimsel ve teknolojik gelişmelerini yakından izleyen, kültürel donanımlı ama aynı zamanda dini ve kültürel değerleriyle barışık bir Türkiye’de yaşayacak.

İşte AK Parti iktidarı son on yıldır bu Türkiye’yi inşa ediyor. Okullarda teknolojik eğitime geçildi. Fatih Projesi ile öğrenciler modern eğitim ve teknolojiyle dünyalarını geliştirecek.

Dilerse, anne babasına yasaklanmış anadilini öğrenecek. Aynı zamanda Siyer dersi alacak, Kuran derslerini öğrenmek için seçme özgürlüğüne sahip olacak.

Şu an inşa edilen yeni Türkiye gençleri Mozart dinleyecek ama Dede Efendi’yi de bilecek. Onlar, kültürü ve geçmişiyle utanmayacak, çünkü bilgiyle donatılacaklar. Kulaktan dolma bilgilerin değil, geçek bilginin nesli yetişiyor.

Bu ülke verdiği karalardan emin, dünya vizyonu olan bir lidere sahip, Recep Tayyip Erdoğan. Benim oğlum için kurduğum hayalleri paylaşan ve onlar için güçlü bir Türkiye kurmak için yılların kangren haline gelmiş sorunlarını yok eden bir lider!

Ben oğlumun geleceği adına rahatım. Bu ülkede güzel şeyler oluyor. Her ne kadar birileri sürekli gerilim sahneleri planlasa bile Türkiye’yi ekonomi, sağlık, yatırım, ulaşım, bilim, spor ve buna benzer birçok konuda dünyanın önemli ülkeleri arasına sokmaya, Türkiye’nin marka değerini yükseltmeye kararlı lider var: Recep Tayyip Erdoğan.

Ben bu Türkiye’yi istiyorum!

YASEMİN NAK KİMDİR?
Akşam’ın yeni yazarı Yasemin Nak’ın kim olduğu merak konusu.

Nak, "Çılgın Kanal" isimli dizisinin yapımcısı, JOY PR’ın sahibi ve Genel Müdürü.

Nak’ın ismi 2009’da TRT’de yayınlanan Çılgın Kanal dizisi TİAK tarafından ABG’ye rüşvet vermek ve reytingleri usulsüz bir şekilde yüksek göstemek ile suçlandığı için kamuoyu tarafından öğrenilmişti.