Medya
12 Eki 2013 14:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

AKŞAM YAZARI AYŞE ARMAN'I GÖZDE KANSU ÜZERİNDEN VURDU!

Akşam yazarı Elif Aktuğ, "Gözde Kansu başarısızlığından kovulsaydı, Ayşe Arman yine röportaj yapar mıydı?" diye sordu..

Yeni başrolün hayırlı olsun!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik eleştirmese, ‘sunucu başarısız oldu’ diye işten çıkarılsa acaba Ayşe Arman röportaj yapacak mıydı? Gözde Kansu, kimilerine göre kötü performansı, kimilerine göre Çelik’in söylemiyle işinden oldu ama bu sayede alacağı başroller yakındır. Çelik’e derhal teşekkür etmelidir.

Gözde Kansu, özelinden yazacağım, hikâyeyi eğip bükmeye gerek yok. Oyunculuğundan keyif aldığım bir kadındır, yönetmen Andaç Haznedaroğlu imzalı ‘Dudaktan Kalbe’ dizisinde gayet iyi bir performans çıkardığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Yarışmada görünce şaşırdığımı itiraf etmeliyim; sunumunu görünce şaşkınlığım yerini derin bir kaygıya bıraktı. Neden kabul etmişti bu yarışmayı sunmayı? İlk izlenimim şöyleydi; “Gözde, bir sunucu kadını canlandırıyor” dedim; ‘resmen rol yapıyordu’. Fakat çok kötü oynuyordu, olmamıştı!

İkinci düşüncem de, acaba kaç saattir aynı makyaj ve kostümle ayakta duruyor olduğuydu; çünkü ‘az sonra yere serilecek gibi, bitmek üzere, pili tükenmek üzere gibi’ geldi bana… Kıyafeti de en az makyajı ve saçı kadar demode ve kötü görünüyordu; ne modern, ne ‘in’di!
Ekran başında ahkâm kestim, “Bir sonraki bölümü sunamaz” dedim kendi kendime.

İşini kaybeden herkese Allah bu kadar popülarite nasip etsin. Birinci yanlış Gözde’ye sunuculuk işinin verilmesiydi. (Hakkını yemeyeyim, şunu da söylemek lazım, belki de farklı bir içeriği, farklı bir çizgisi olan bir programı çok daha iyi sunabilirdi.)

Kimilerine göre, ikinci yanlış Hüseyin Çelik’in açıklaması oldu. Çelik gibi hitabet sanatının ustası olan bir siyasetçi keşke düşüncesini bu şekilde açıklamasaydı diyebilirsiniz ama açıklamasın mı? “Başka ülkelerde dekolte yok” dedi diye Çelik’i eleştirenler, başka ülkelerdeki siyasilerin açıkça, “Şu film iyi, bu berbat, bilmem kimi asla seyretmem” gibi gayet şahsi ve provokasyona açık fikirler beyan ettiğini de bilirler. Bilmezden geldiler!

***
Henüz başrole adım atmamış bir oyuncuyken, ülkenin en ‘havalı’ gazetecilerinden birine röportaj verdi Gözde Kansu. Mağdur ve güzel kadını severler bizim memlekette; bakın görün en kısa zamanda ‘falanca sultan’ olarak karşımıza çıkacaktır. Üstelik dedim ya gayet de iyi oyuncudur, hak ettiği yeri bulmasına sebep bu dekolte kriziyse; iyi de oldu diyeceğiz hep birlikte. Yaşasın polemik!

GÜNDEMDE KALMAK İÇİN!

l Bir işe başladığınızda yeterince iyi değilseniz yeterince kötü olmayı deneyin.
l Ayağınız takılsa, düşseniz, yerden kalkın ve slogan atın.
l Her konu hakkında fikriniz olsun, bilgiye gerek yok; zorlamayın.
l En fazla hangi köşe yazarı okunuyorsa onu okuyun!
l Dizileri seyredin, kitap okumanıza gerek yok.  Sıradan bir sohbet için yetecek gerekli miktarda tarihi bilgiyi de edinmiş olursunuz!
l Şiddete karşı çıkın ama gereken zamanlarda!
l Profil fotoğrafınızı değiştirin, provakatif bir figür seçin.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN