Medya
16 Mar 2021 22:24 Son Güncelleme: 16 Mar 2021 22:28

Akit yazarı Kübra Par’ı Twitter’dan hedef aldı! ‘İslam’a savaş açmak sana düşmez’

Akit gazetesi yazarı Mustafa Albayrak, Ayasofya Camii Baş İmamı Prof. Dr Mehmet Boynukalın’ın açıklamalarını eleştiren gazeteci Kübra Par’ı sert bir dille uyardı.

Ayasofya baş imamı Mehmet Boynukalın'a yönelik sert bir yazı yazarak "Hadsiz imama karşı Özlem Zengin'in yayındayım" diyen Habertürk yazarı Kübra Par’la ilgili Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Akit gazetesi yazarı Mustafa Albayrak, ‘’Sen Hatçesin, bir imama laf edemezsin. Bırak o işi Habertürk TV’deki başkaları yapsın. İslam’a savaş açmak sana düşmez Hatçe Kübra’’ sözleriyle tepki gösterdi.

Kübra Par’ın Erzincanlı olduğunu anımsatan Albayrak, ‘’Erzincanlılar yiğit ve mert insanlardır. Sen Erzincanlı olmaktan utanan ve bu gerçeği saklayan bir eziksin Hatçe Kübra. Üstelik Hatçe isminden de utanıyorsun. Soyadın Parmaksızoğlu’ndan da utanıp, ‘’Par’’ yaptın. Pervin Par gibi. Sen kompleks içinde bir imam gelinisin’’ dedi.

Kübra Par’ın hem annesinin hem de kayınvalidesinin başörtülü olduğunu ifade eden Albayrak, ‘’Baban dindar bir esnaf, kayınpederin imam, kocan da imam hatipli, kocanın abisi Ahmet Hakan da imam hatipli. Sekülerizm militanlığı yaparak bu kimliğini unutturamazsın ‘Beyaz Türklere’ Hatçe Kübra Parmaksızoğlu!’’ açıklamasında bulundu.