Medya
21 Mayıs 2015 11:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

Ahmet Kekeç Doğan Grubu yazarlarına yüklendi: Bu duruma da mı düşecektiniz?

Star yazarı Ahmet Kekeç, Doğan Grubu yazarlarına sert çaktı.

Kekeç,  Bir vakitler, “Aydın Doğan iyi, çevresi kötü” edebiyatından yakınırdınız, “Bizi patrona gammazlıyorlar” diye ağlayıp zırlardınız. Bakıyorum, aynı dili temellük ettiniz, “Ethem Sancak iyi, çevresi kötü...” diye desteksizce atıp tutuyorsunuz. Bu duruma da mı düşecektiniz? yazdı.
İşte Star yazarı Kekeç'in yazısından bir bölüm:

"Buyuruyor ki muhterem, “Bizim gazetelerimiz çok satıyor, bizim televizyonlarımız çok izleniyor, bizim yazarlarımız çok okunuyor... Bizi kıskanıyorlar.”

Bu yüzden Doğan Medya Grubu’na saldırıyormuşuz.
Bu yüzden mi?

Darbeleri desteklediğiniz, en rezil manşetleri attığınız, seçilmiş siyasetçileri Menderes’in akıbetiyle korkuttuğunuz, saygısız ve şerefsiz bir medya dilini temellük ettiğiniz ve nihayetinde paralel cenahın dümen suyuna girdiğiniz ve bu durumu onur meselesi yapmadığınız için size saldırıyoruz.
Hayır, en çok gazeteyi siz satmıyorsunuz. Pazar payınız yüzde 40 olmasına rağmen, reklâm pastasından yüzde 70’lik dilimi götürüyorsunuz. Bunu mekanizmayla yaptığınızı bilmediğimizi mi sanıyorsunuz?

Hayır, en çok siz izlenmiyorsunuz... CNN’le ortak haber kanalınız rating sıralamasında diplerde. Küçücük ÜLKE TV’ye bile geçiliyorsunuz.

Hayır, en çok siz okunmuyorsunuz... Bu satırların yazarı bile, sırasında, bütün gazete yazarlarınızın toplamından daha fazla okunuyor. Rakamlar ortada...
Bir de şu:

Bir vakitler, “Aydın Doğan iyi, çevresi kötü” edebiyatından yakınırdınız, “Bizi patrona gammazlıyorlar” diye ağlayıp zırlardınız.

Bakıyorum, aynı dili temellük ettiniz, “Ethem Sancak iyi, çevresi kötü...” diye desteksizce atıp tutuyorsunuz.

Bu duruma da mı düşecektiniz?