Medya
14 Tem 2015 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

Ahmet Hakan'ın tekne orucu fotoğraflarını Takvim'e kim verdi?

Ahmet Hakan'ın Ramazan ayında oruç tutmadığını gösteren tekne fotoğrafları olay oldu. Ahmet Hakan fotoğraflar için bakın kimi suçladı?

Ahmet Hakan'ın 'dini' imajını sarsan Aydın Doğan'ın teknesindeki fotoğraflarının yankısı devam ediyor. Ahmet Hakan ise fotoğrafları kimin sızdırdığının peşinde. Bilindiği gibi resimleri çeken bir başka yatta bulunan Reza Zarrab çıkmıştı.

Peki o fotoğraflar medyaya nasıl düştü?
Ahmet Hakan'ın iddiasına göre Reza Zarrab çektiği fotoğrafları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank'a yolladı. Varank da 'tekne orucu' resimlerini Takvim gazetesine verdi.

Ahmet Hakan "Reza Zarrab'ın çektiği fotoğrafla ilgili 3 soru" diyerek iddiasına şöyle ortaya koydu;

-BİR: Reza Zarrab adlı sahtekâr, çektiği fotoğrafları, ilk olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'a mı yollamıştır? Varank, bu soruya bir cevap verebilir mi?

-İKİ: Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank ile "Ak trollerin en küfürbazı" olarak nam yapan "Esat Ç." adlı hesapla bir ilişki var mıdır? Varank, bu soruya bir cevap verebilir mi?

-ÜÇ: Söz konusu fotoğrafları, "Havuz"un ağaçla röportaj yapma marifetini sergileyen gazetesi Takvim'e Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank mı servis etmiştir? Varank, bu soruya bir cevap verebilir mi?

AHMET HAKAN'IN 'TEKNE ORUCU'
Ahmet Hakan'ın Aydın Doğan ile birlikte çekilen fotoğrafları büyük yankı yarattı. Fotoğraflar Takvim gazetesinde böyle yer almıştı.