Medya
06 Eki 2014 12:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:47

Ahmet Hakan o kavgada safını belirledi: Selvi'yi yedirmeyiz!

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi ile Erdoğan’ın ‘ekonomiden sorumlu başdanışmanı’ Yiğit Bulut arasındaki kavga, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın da dikkatinden kaçmadı.

Hakan ‘tarafsız saha gözlemcisi’ kalmayı tercih ettiğini belirtse de, Selvi’den yana kayarak, “Ama ille de “birini seç” denirse… Abdülkadir Selvi’den yana tavır alırım” diye yazdı.

İki ismin Twitter üzerinden yürüyen ‘atışma’sına bugünkü köşesinden katılan Hakan, Bulut’un Selvi’ye saldırmasının temel nedeni olarak, Yenş Şafak yazarının yeni hükümete ilişkin bir kulis yazısında “Yiğit Bulut ekonominin başına geçmeyecek, böyle bir şey yok” demesini gösterdi.

CİDDİ CİDDİ YANIP TUTUŞUYORMUŞ!

Hakan, “Buradan ne anlıyoruz? Şunu anlıyoruz:  Yiğit Bulut, ekonominin başına geçmek için ciddi ciddi yanıp tutuşuyormuş” ifadesini kullanıp, söz konusu kulis bilgisini yazdığı için Selvi’ye bu denli ‘kinlenen’ Bulut’un ‘hayaline geçit vermeyen gerçek erk sahiplerine karşı’ ne hissettiğini sorguladı.

SELVİ'Yİ YERDİMEYİZ BİLE DİYEBİLİRİM

Ahmet Hakan, Bulut’un ‘ekonominin başına geçme hayallerine izin vermeyenlere bir şey diyemediği ya da diyemeyeceği için hırsını Selvi’den çıkardığını‘ savundu. Bu nedenle de, birini seçmek zorunda kalsa Selvi’yi tercih edeceğini açıkladı. Hakan yazısını, “Hatta kendimi biraz zorlasam… “Selvi’yi yedirmeyiz” bile diyebilirim” cümlesiyle sonlandırdı.