Medya
27 Eki 2022 08:24 Son Güncelleme: 27 Eki 2022 08:25

Ahmet Hakan İsmail Küçükkaya’yı yerden yere vurdu! ‘Şunu ben yapsam...’

Ahmet Hakan, Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın, konuğu olan İyi Parti lideri Meral Akşener'den ‘icazet’ alması ile ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı ve aynısını kendisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapması durumunda sert eleştirileceğini söyledi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın, konuğu olan İyi Parti lideri Meral Akşener'e “Efendim, AK Parti’nin toplantısına bizi de davet ettiler. Ne dersiniz? Gidelim mi?” diye sorduğunu hatırlatarak, aynısını kendisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapması durumunda eleştirileceğini söyledi.

Ahmet Hakan, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bambaşka bir ekran manzarası gözünüzün önüne gelsin. Şöyle bir manzara: CNN Türk’teyiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuğumuz. Ve ben aniden şöyle bir şey söylüyorum:

 'Efendim, İYİ Parti’nin etkinliği var. Beni de davet ettiler. Ne dersiniz, gidelim mi?'

Ne olurdu? Gerçekten ne olurdu? Dininize imanınıza dürüstçe cevap verin. Ortalık yıkılmaz mıydı?

Halk TV’de Ayşenur abla, bu bölümü zirilyon kere yayınlayıp beni ıskartaya çıkarmak için çabalamaz mıydı? Günlerce TT listesindetutulup hakaret üstüne hakaret yemez miydim? İYİ Parti’de siyaset yapan Bahadır Erdem denilen şahıs, bunun üstünde tepinmez miydi? Sosyal medyada linç oğlu linçe maruz kalmaz mıydım?

Canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı bir espri nedeniyle... Aradan geçen şunca zamana rağmen iştahla tepinmeye devam ediyorlar. 'Ben sadece vicdanımın gereğini yaparım' diye yazdığım halde... Hiçbir zaman bir siyasi partinin militanı gibi davranmadığım halde... İsmail’in yaptığının binde birini bile yapmadığım halde... Sonuçta ne oluyor? Şu oluyor: Ben taraflı gazeteci oluyorum. İsmail tarafsız gazeteci oluyor.

Bu sonuca ulaşan herkese sesleniyorum: Riyakârsınız. Tarafgirsiniz. Hakkaniyetsizsiniz. Aşiretçisiniz. İlkesizsiniz. Mahallecisiniz. Ve işin kötüsü, bunun farkında bile değilsiniz.