Medya
19 Şub 2022 08:42 Son Güncelleme: 19 Şub 2022 08:45

Ahmet Hakan ‘Geççek’ üzerinden iki tarafı da eleştirdi! ‘Öyle bir delirme hali ki…’

Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısının, muhalif ve iktidar yanlıları arasında bir çekişmeye neden olduğunu belirten Ahmet Hakan, dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, şarkıcı Tarkan’ın yeni çıkardığı ‘Geççek’ şarkısının muhalif ve iktidar yanlıları arasında bir çekişmeye neden olduğunu belirterek, “Türkiye’nin zaten cepheleşmiş kesimlerinin biraz daha cepheleşmesine yol açtı” değerlendirmesini yaptı. İki tarafa da eleştirilerde bulunan Hakan, “Bir pop stardan Che Guevara çıkaran çok acayip bir iklimin içine düşmüş durumdayız” dedi.

Hakan, “İki tarafa da şöyle bir bakıldığında sadece şu söylenebilir: Tam bir delirme hali. Öyle bir delirme hali ki... Muhalif biri ‘Ben şarkıyı müzikalite açısından pek beğenmedim’ dese bile yiyor linci... Öyle bir delirme hali ki iktidar yanlısı biri ‘Klip gayet güzel olmuş, ben beğendim abi’ dediğinde mahallesinin hışmına uğruyor” ifadelerini kullandı.

Hakan, son olarak “Şu iklim değişse, şu atmosfer dağılsa da yeniden Tarkan şarkılarıyla neşemizi bulsak” temennisinde bulundu.

Yazının tamamı için tıklayın!