Medya
23 Mayıs 2013 17:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

AF BUYRUN BİRAZ HAKARET EDECEĞİM! HÜRRİYET YAZARI KİME NEDEN SAYDIRDI?

Hürriyet yazarı Kanat Atkaya çok sert bir yazı kaleme aldı ve "Umarım yazdıklarım için hakaret davası açılır" dedi.

Hürriyet yazarı Kanat Atkaya bugün köşesinde çok sert bir yazı kaleme aldı. "Af buyurun biraz hakaret edeceğim" başlıklı yazısında umarım yazdıklarım için hakaret davası açılır dedi.

Antalya’da bakımından ve eğitiminden sorumlu olduğu köpekleri döven adam için yazısında "acımasızca vuruyor vicdansız herif" diyen Atkaya deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü ve yazısında şöyle devam etti: "adi, vicdansız, ruhsuz, geri zekâlı, alçak bir yaratık..."

İşte Atkaya’nın yazısından çarpıcı bir bölüm:

"Antalya Duacı Köyü’ndeki merkeze eğitim amacıyla bırakılan köpekleri tekme-tokat, üstüne bir de demirle döven iğrenç yaratığın haberini DHA’dan arkadaşımız Mehmet Çınar sayesinde öğrendim.

Haberin videosunu tamamlamak mümkün olmadı. Çaresizce köşeye sıkışmış ağzı var dili yok o tatlı köpeklerin bu ruhsuz paçavra vurdukça çıkardıkları inleme sesine dayanamadım.

İyi bir insan olmak için kendince mücadele eden, şiddete ve hakarete karşı istisna oluşturmaksızın karşı çıkmaya "çalışan" biri olduğumu varsayıyorum. Ama af buyurun bu hödüğe biraz hakaret edeceğim.

UMARIM HAKARET DAVASI AÇAR

Özellikle belirtiyorum hakaret edeceğimi; umarım hakaret davası açar da, ben de bu video eşliğinde niye "adi, vicdansız, ruhsuz, geri zekâlı, alçak bir yaratık olduğunu" görüntülerle açıklarım.

Kendisine emanet edilen bal gözlü o tatlı elemanı "Böldüm parçaladım seni. Resmen ama ruhunda var senin dayak yemek" diyerek döven birine "normal" değil "adi" demek gerekir.
Bir başka köpeği "Sağlam bir tane geliyor, hazır mısın?" diyerek yumruklayan bu mahlukun bir ruhu olamaz, o sebepten "ruhsuz bir paçavradır".

Kafesteki köpeğe elindeki demir sopayla vuran ve bu sırada "Kendi gelecek beni yormayacak. Gel şuna kafa at. Yiyecen oğlum sopayı" diyen kişinin ileri zekâlı olduğunu söylemek mümkün olamayacağına göre "geri zekâlı" olarak teşhis koymak gerekir.

DAHA İYİ HAKARETLERİM VAR AMA GAZETE SAYFASINDA HOŞ OLMAZ

Üç köpeğin bulunduğu kafese girip temizlediği dışkının hangisine ait olduğunu bilemediğini söyleyen, "Valla hanginizin olduğunu bilemedim. Kusura bakma senden başlıyorum" diyerek üçünü de dövmeye başlayan bu rezil, ulu bir insan olamayacağına göre, alçağın tekidir.
Bir köşeye sinmiş, korkudan ve acıdan inleyen o tatlı köpeklere küfreden, yumruk atan, tekme savuran, demir sopayla döven biri çukurdur, iğrençtir, rezilin açık ara önde gidenidir.

Daha iyi hakaretlerim, bu karaktersizi daha iyi tanımlayacak laflarım var da, gazete sayfasında hoş kaçmaz.

Antalya’da şikâyet üzerine inceleme başlatılmış. Videoyu seyret cezasını verilebilecek en üst seviyeden kes işte, neyi inceliyorsun hâlâ? Verilecek cezanın vicdanımı serinletmeyeceğine emin olmak da ayrıca üzücü.

AYNI ÖYLE BİR KAFESTE EĞİTİLSİN

Normal bir insanın yapmayacağı bu işkencenin sahibini ruh hastası olarak görmek ve tedavi etmek gerekir. Aynı öyle bir kafeste eğitilsin, insanların ve hayvanların dünyasına tedavisinden sonra salınsın isterim.

Ağır mı oldu? Oysa beni kesmedi...

Aşağılık herif!