Medya
19 Ağu 2021 11:18 Son Güncelleme: 19 Ağu 2021 11:27

Adana Altın Koza’nın sevilen ismi vefat etti! Geçen yıl oğlunun kaybıyla sarsılmıştı…

Dokuz Eylül Üniversitesi profesörlerinden aynı zamanda Adana Altın Koza Film Festivali Direktörü olan Kadir Beycioğlu hayatını kaybetti.

Dokuz Eylül Üniversitesi profesörlerinden Kadir Beycioğlu hayatını kaybetti. Aynı zamanda Adana Altın Koza Film Festivali Direktörü olan Beycioğlu’nun vefat haberi sevenlerini ve meslektaşlarını büyük bir hüzne boğdu. Birçok ünlü isim başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Adana Altın Koza Film Festivali resmi hesabından yapılan paylaşımda ise “Festival Direktörümüz sevgili Kadir Beycioğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük…” ifadelerine yer verildi.

 

Kadir Beycioğlu geçtiğimiz yıl oğlu Bora Beycioğlu'nu trafik kazasında kaybetmişti. 14 Ağustos’ta paylaşımda bulunan Kadir Beycioğlu, “Bugün en büyük acımızı yaşamaya başlayalı tam bir yıl bir yıl oldu. Derin ve tarifsiz…” ifadelerine yer vermişti.

 

KADİR BEYCİOĞLU KİMDİR?

Kadir Beycioğlu, Çocuk Bakımı & Ebeveynlik, İş Dünyası, İş Yönetimi kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları Eğitim Bilimine Giriş, Örgütsel Davranış ve Yönetimi olarak sayılabilir. Akademi dünyası Prof.Dr.Kadir Beycioğlu'nun vefat haberiyle sarsıldı.