Medya
27 Haz 2009 13:04 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:47

ACUN SHOW TV'DEN AYRILIYOR MU?.. CEM YILMAZ EKRANA MI DÖNÜYOR?.. İŞTE İKİ BOMBA İDDİANIN KESİN YANITI!..

Acun Ilıcalı'nın Show TV'den ayrıldığı iddia edilmişti

Acun ne yapacak?


Acun Ilıcalı Showtv'den kopuyor" iddiaları ortalığa saçıldı. Acun'la bunu konuştum önceki gün. İngiltere'de dört yıl üst üste izlenme rekorları kıran yeni bir yarışma formatına başlayacak. Dört kanal da onu istiyor. Kafası karışık ve kararsız henüz Acun.


Olaya "Hangi kanal kaç para verecek" açısından bakmıyor. Çünkü herşey para değil. Bazı progamlar bir kanalda izlenme rekorları kırarken, diğer kanalda yerin dibine vurabilir. Veya tam tersi de olabilir.


Örneğin "Var Mısın Yok Musun" yarışmasını ilk Halit Ergenç başka kanalda sundu. "Büyük teklif" adı altında yayınlanmıştı. Ancak tutmadı. Sonra aynı programı Acun Show'da sundu reyting rekorları kırdı.


İşte bu gerçeğe göre hareket edeceğini söylüyor Acun. "Ne Show'dan koptu ne de anlaştı". Böyle bir durum yok henüz. Başka bir kanalla da anlaşmış değil. Tek sıkıntısı doğru kararı verebilmek. Zamana ihtiyacı var. Düşünüyor.


Bir başka iddia da Acun'un yeni yarışma formatını Cem Yılmaz ile birlikte sunacağı yönündeydi. Evet Cem Yılmaz ile görüşmüş ve anlaşmış. Ancak bu sürekli programın içinde olması anlamında değil. Sadece bir programda, yarı finalde Cem Yılmaz gelecek konuk jüri olacak. O kadar...


Cem Yılmaz tv programcılığına başlıyor diye beklemsin kimse. Cem tv'ye koyduğu ambargoyu kolay kaldırmaz. Kaldırırsa da kaybeder. Ata Demirer'in kaybettiği gibi...



* * *
Bir zamanla ekranlarda intihar haberleri gırla giderdi. "Boğaz Köprüsünde intihar" denirdi. Birden Boğaz Köprüsünden atlayanların sayısında patlama olurdu.


"Haliç'te intihar" dendi mi, tv haberini izleyip de ölmek isteyenler o köprüye koşardı. İntihar mekanı modasına çanak tutardı ekranlar...


Kenan Evren "12 Eylül ile ilgili referandum yapılsın, suçlu bulunursam yargılanmaya gerek yok intihar ederim" dedi.


NTV'de canlı yayına katılan milletvekili Kamer Genç "12 Eylül bir suçtur, referanduma gerek yok, tez zamanda intihar etsin" çağrısı yaptı.


Yakında biri çıkar "Nerede intihar etsin?" tartışması bile başlatabilir. Ekranlarda "Boğaz Köprüsü mü olsun, elektrik direği mi, Haliç köprüsü mü? Yoksa Taksim Meydanı mı?" tartışmalarına rastlarsam şaşırmam...


"Biri ölürüm" diyor, diğeri "Hiç durma hemen öl" diyor... Bakalım daha nelere tanık olacağız?...


Bekir Hazar/Yeni Şafak