Medya
06 Eki 2010 08:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:41

‘KAPALIÇARŞI' FİNAL YAPIYOR, SIRADA HANGi DiZi VAR?

Dizi fabrikası ATV'de ‘Kapalıçarşı' veda ediyor. Kaldırılma sırası hangi dizide?

Dizi fabrikası ATV’de ‘Kapalıçarşı’ veda ediyor. Yerinde bir karar. Bir tek türküleri kalmıştı Olgun Şimşek’in söylediği. Peki ATV’de bitecek başka dizi var mı? Bana ‘Adanalı’ da yolcu gibi geliyor. (22.20)

BU KADAR ÇABUK OLMAMALIYDI!

Pazartesi günü ‘Ezel’de Sekiz’i öldürdüler. Biraz daha dayansın istemiştim. Ama Kıvanç Tatlıtuğ ‘oyunculuk terini’ attıktan sonra olayı bitirdi. Millet ekranın başına toplanmış yine. ‘Sekiz’ olayı bitti, peki şimdi ne olacak? Yeni hikayeler yeni sansasyonlar bulunacak. Bir parmak bal çalındı seyirciye. Dizi kendi yörüngesinde değil böyle ‘süprizler’le devam etmek zorunda kalabilir. Ne gerek vardı? Madem “Gereği budur” dediniz, Kıvanç kardeşimiz şöyle 3 - 4 bölüm daha oynasaydı. Dedim ya, bu sezonda bu dizi sıradanlaştı, özetle budur.

TOPLANMIŞLAR DiNLiYORLAR
İlk bakış ya da ilk ‘merhaba’ önemlidir. Böyle derler. Okan Bayülgen’in program formatı şöyle olmuş; arkadaşlar masanın etrafında toplanmış Okan Bayülgen’i dinliyor. Özellikle pazar ve pazartesi  geceleri bu daha bir katmerleşiyor. Gevezelik payı eşit dağıtılmıyor yani konuklar arasında.

Sina Koloğlu / Milliyet