Medya
27 Oca 2012 15:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:17

58.MADDE FİYASKOSU SPOR MEDYASINI SALLADI!

Spor yazarları ikiye bölündü. Bir kısmı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasını isterken, bir kısmı "yaptığını temizlesin" diyor...

TFF’nin dünkü olağanüstü konresindeki 58. madde fiyaskosu spor medyasını salladı. Mehmet Ali Aydınlar istifa sinyali verdi, köşe yazarları bu sinyale sıcak bakmadı.

İşte bazı görüşler;

ERMAN TOROĞLU: İSTİFA EKMEKLERİNE YAĞ SÜRER
Eğer Mehmet Ali Aydınlar ve arkadaşları istifa ederlerse çoğu kimsenin ekmeğine yağ sürerler. Etmez, uygulama yaparlarsa o da Türk futbolu için hayırlı olur. Satranç gibi oynayanlar eğer Mehmet Ali Aydınlar istifa etmezse kendi oyunları ile kündeye gelmiş olacaklar. Aksi taktirde Türk futbolu kündeye gelmiş olacak.

TURGAY DEMİR: AHLAKSIZ TEKLİF
Verilen önerge "ahlaksız bir teklifti". Şike var mı yok mu tartışması değil, şike yapılmış bir defalığına affedelim deniyor. Bir defa bu ahlaksızlıktır! Siz ahlaki değerleri parayla ölçemezsiniz. Türk futbolu batacak mı? Batsın! Ahlaksız bir Türk futbolu olacağına batsın. Federasyon da, Fenerbahçe de, diğer kulüplerin birçoğu da korkakça davrandı.

AHMET ÇAKAR: TürK futbolu kazandı. Zira, bir defalık af Türk futbolunun geleceğini kirletecekti. Federasyon ve bazı kulüpler düşmenin kalkması için faaliyet göstermiş olsalar da sağduyu galip geldi.

AZİZ ÜSTEL: TFF Yönetimi’nin istifa etmesi bence çok yanlış olur. Bu işi sonuna kadar götürmekle yükümlüler. Zira bu işi daha da karmaşık hale getiren de yine bu Federasyon.

GÖKMEN ÖZDENAK: FENER’İN ARSIZLIĞI

Fenerbahçe’nin arsızca itirazlarından bıktım artık. Bir türlü memnun olamıyorlar. Tehdit ve organizasyonlarla herkesi etkilemeye çalışıyorlar. İstiyorlarki hep kendi çıkarları doğrultusunda hareket edilsin. Mehmet Ali Aydınlar’ı 29 Haziran’da seçtiler, 3 Temmuz’da bu olay patladı. Aydınlar’a güvendikleri için özel olarak getirdiler bu göreve. Ben Mehmet Ali Aydınlar’ın dürüstlüğüne, kişiliğine güveniyorum ancak kulüp başkanları ve yöneticilerine güvenmiyorum.