Medya
20 Oca 2023 19:46 Son Güncelleme: 20 Oca 2023 20:32

24 TV'de yaprak dökümü! Başarılı muhabir medya sektörüne veda etti

Daha önce farklı kanallarda görev alan ve son olarak 24 TV'de muhabirlik görevini yürüten Melis Bakangöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 24 TV ailesine veda ettiğini açıkladı.

Daha önce Digiturk, beIN Media Group, NTV, TV8, Star Medya Grubu, NTV, SkyTurk gibi kanallarda görev alan ve son olarak 24 TV'de kariyerini sürdüren muhabir Melis Bakangöz'den veda haberi geldi.

Bakangöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında 24 TV'ye kendi isteği ile veda ettiğini açıkladı.

Bakangöz yaptığı açıklamada "Veda zamanı.. Bugün 24 aileme ve muhabirliğe kendi isteğimle veda ettim. Binlerce güzel anı ve dost biriktirdim.. Iletişimin başka bir alanında, yeniden görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Başarılı muhabirin ayrıca medya sektörüne veda ettiği de öğrenildi. Bakangöz'ün yeni adresinin Şişli Memorial Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürlüğü olacağı öğrenildi.

MELİS BAKANGÖZ KİMDİR?

Oğuzkaan Koleji’nden 2013 yılında mezun olan Melis Bakangöz, aynı yıl Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde lisans eğitimine başlamıştır. Melis Bakangöz, 2020 yılında ise yine Bahçeşehir Üniversitesi’nde Reklamcılık ve Marka İletişimi Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisans eğitime başlamıştır. Meslek hayatına NCPD adlı firmadan başlayan Melis Bakangöz, sonrasında Digiturk, beIN Media Group, NTV, TV8, Star Medya Grubu, NTV, SkyTurk gibi kanallarda görev almıştır. Başarılı muhabir Melis Bakangöz, son olarak 24 TV’de muhabirlik yapmıştır.