Medya
28 Şub 2018 13:22 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:03

Milliyet yazarından Ahmet Kural'a Sıla tepkisi: Aşk değilse reklam mı yoksa şehvet mi?

Ahmet Kural geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda "Hiç aşık olmadım" demişti. Kural'ın o sözlerine, Özay Şendir'den tepki geldi.

Evlenecekleri konuşulurken şok bir karar alan Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural’ın ayrılığı, magazin konusu olmaya devam ediyor

Şarkıcı Sıla'yla 10 aylık ilişkisini noktalayan Ahmet Kural, biten ilişkisi hakkında konuşmadan aşkın tarifini yapmıştı. Tarifinde "Aşka inandım ama hiç aşık olmadım" diyen Ahmet Kural sözleriyle hayranlarını şaşırtmıştı.

Milliyet yazarı Özay Şendir de bugünkü köşesine Ahmet Kural'ın o sözlerini taşıdı.

İşte Özay Şendir'in bugünkü yazısından "Aşk mı şehvet mi?" başlıklı o bölüm;

Başkası söylese çok umurumda olmazdı doğrusu. “Aşka inandım ama hiç aşık olmadım” demiş Ahmet Kural, vizyona girecek yeni filmi için verdiği bir röportajda. Hem şaşırdım, hem de kafamda oluşan Ahmet Kural imajına yakıştıramadım bu sözü.

Hiç aşık olmadıysan, ‘Sıla ya da başkalarıyla neden ve en önemlisi nasıl beraber oldun?’ diye sormazlar mı insana... Birlikte verilen mutluluk pozları vesaire aşk değilse neydi peki, reklam mı yoksa sadece şehvet mi?

Can acıtmak için söylenen sözlerin en çok söyleyenin canını yaktığına o kadar çok şahit oldum ki, o yüzden yazma ihtiyacı duydum bu hayal kırıklığımı. Benim kafamda ki Ahmet, “Yaşandı, güzeldi ama bitti” der, ilişkinin ardından. Yere düşen çocuğun hemen ayağa kalkıp “Acımadı ki” gibi cümleler kurması olmuyor bana göre...

‘Sıla, Ahmet Kural’a fena çaktı’

Gece vakti bir arkadaşım mesaj attı, “Sıla, Ahmet Kural’a fena çakmış, gördün mü?” diye. Bir de fotoğraf eklemiş mesaja. Gariptir önce yazılanları okudum, bildiğin şarkı sözü gibi cümleler. Sonra paylaşımı yapan hesaba bakmak aklıma geldi, bildiğin sahte bir hesap. Birçok ünlü adına açılmış bir sürü hesap var sosyal medyada.

Bir kısmı üzerine yazıyor, bir hayrana ait site falan diye ama bazıları bildiğin o ünlü gibi davranıp, yaşamaya çalışıyor. Nasıl bir hastalık bu acaba? Kendi kişiliğini yok sayıp, bir başkasının kişiliğine bürünmek, onun adına düşünüp, tavır geliştirmek sağlıklı bir insanın yapacağı iş olamaz.

İşin kötü tarafı dikkatsiz insanlar tarafından takip de ediliyor bu sosyal medya hesapları. Allah herkesi bu tarz hastalarla karşılaşmaktan korusun...