Medya
26 Nis 2017 16:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:38

Esra Erol her şeyi Ali Eyüboğlu'na anlattı: Alişan Esra Erol'u 5 yılda ikna edebilmiş!

Esra Erol, Alişan ile kardeşi Eda Erol'un birlikte olduklarını doğrulayıp olayın geçmişini Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'na anlattı.

Esra Erol'un evlendirdiği 335. damat adayı olan türkücü Alişan'ın, Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile sürpriz ilişkisi gündem olmaya devam ediyor. Alişan'ın, tam 5 yıl önce Eda Erol'u ablası Esra Erol'dan istediği ancak 5 yıl sonra Esra Erol'u ikna edebildiği ortaya çıktı.

Esra Erol, Alişan ile kardeşi Eda Erol'un birlikte olduklarını doğrulayıp olayın geçmişini Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'na anlattı.

Alişan'ın Eda Erol'u ilk kez 5 yıl önce Esra Erol'un programına gittiğinde gördüğü ve o gün Esra Erol'dan istediği ortaya çıktı.

İşte Esra Erol'un ağzından bugüne kadar yaşananlar:

“Aslında 4 - 5 yıllık bir geçmişi var bu mevzunun. Alişan programına geldiğinde görmüştü Eda’yı. ‘Tanıştırsana bizi’ dediğinde, tanıştırırım, ama sana güvenmiyorum demiştim ona...

Ece Erken’in oğlunun doğum gününde Alişan da vardı. ‘Yalancısın sen. Hani kız kardeşinle tanıştıracaktın beni’ dediğinde de tanıştıracağımı söyledim. Alişan, ‘Bu sözünün üstünden de 4 - 5 yıl geçer. Evlenmek istiyorum, ciddiyim’ deyince,  tanıştırırım, ama gezeyim tozayım dersen, olmaz. Gerçekten ciddiysen tanıştırırım dedim. Bu kez ciddi olduğunu söyleyince tanıştırdım. Üç haftadır görüşüyorlar. Allah nasip ederse yakında aileler de tanışacak.”