Medya
20 Eki 2016 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:36

Cem Yılmaz'a "ateş et ve unut" tepkisi: Oğlun Kemal'i böyle mi yetiştiriyorsun?

Cem Yılmaz aşk hayatıyla ilgili sorulara Mustafa Sandal'ın "Ateş et ve unut" şarkısını mırıldanarak imalı bir cevap vermişti.

Ebru Şallı ile kısa bir birliktelik yaşadığı iddia edilen Cem Yılmaz aşk hayatıyla ilgili sorulara Mustafa Sandal'ın 'Ateş et ve Unut' şarkısını mırıldanarak cevap vermişti. 43 yaşındaki komedyenin bu sözleri başta kadınlar olmak üzere birçok kişiden tepki gördü. Bazı köşe yazarları Cem Yılmaz'ın 'Ateş Et ve Unut' sözlerini eleştirdi.

CENGİZ SEMERCİOĞLU: CEM YILMAZ BİLE BUNU YAPARSA

Cem Yılmaz doğrudan Ebru Şallı için değil, "Aşka inanıyor musun?" sorusuna yanıtvermiş olsa bile...
"Ateş Et ve Unut" şarkısıyla gönderme yapması son derece yakışıksız.

En büyük şovmen, en iyi sinemacı, en iyi yazar da olsak, üzerimizden atamadığımız o erkek bakış açısı hiç olmadık yerde böyle su yüzüne çıkabiliyor işte...

Aşkla ilgili, cevabının da Ebru'ya yorulacağı çok açık bir soruya "Ateş Et ve Unut"şarkısıyla yanıt vermek ne demek?

Ozan Güven ve Zafer Algöz'le içki masasında yapabilirsin bu şakaları...
Ofisinde Can Yılmaz'la çevirebilirsin bu geyiği...

Sahnede şovun parçası olarak seyirciyi güldürebilirsin...

Ama gazetecilerin karşısında "Ateş Et ve Unut" demek, sadece Ebru'ya ve tüm eskiilişkilerine değil, bütün kadınlara yapılmış bir saygısızlıktır.

Kadının zaten ikinci sınıf muamele gördüğü, itilip kakıldığı, öldürülüp tecavüz edildiği bir ülkede, ünlülerin, okumuş adamların, kadın ve ilişki meselesine kahvedeki ergen düzeyinde yaklaşmasını kabul etmiyorum ben...

Bunu, bugüne kadar kadınlara karşı nezaketiyle, ilişkilerinde centilmen yanıyla bildiğimiz Cem Yılmaz gibi bir adamın yapması daha da ağırıma gidiyor.

Cem Yılmaz bile ilişki meselesine 'ateş et ve unut' seviyesinde yaklaşacaksa, yanmışız biz...
Gidecek çok yolumuz var demek ki...

ESİN ÖVET: KEMAL'İ BÖYLE Mİ YETİŞTİRİYORSUN CEM YILMAZ?

Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği. Neden erkekler, kadınlara hoyrat davranıyorlar. Ne çirkin bir cevaptır bu Cem Yılmaz. Kimse şarkının sözlerine açıp bakmaz ki! Ne demek istediğini anlamaya çalışmadan yorum yapar, bilmez misin Cem Yılmaz.

Oğlun Kemal'i de bu zihniyetle mi yetiştiriyorsun? Şarkının sözlerine bakılmadan yorumlar yapıldı bile. Duyduğum birkaç kişinin konuşması karşısında midem bulandı. İki erkek çocuğu olan bir kadın soruluyor sana. Senin vakit geçirdiğin, mesajlaştığın kadın.Kimse bir şey anlamaya çalışmıyor, okumuyor, başlığa bakıp yorum yapıyor bilmez misin Cem Yılmaz. Sen bir kadın sorulduğunda "Ateş et ve unut" dersen, ne anlaşılır özellikle sizin erkek dünyasında bilmez misin? Soruyorum sana.

Maalesef düşünmeden yanıt vermişsin Cem Yılmaz. Kimse senin gibi zeki değil. Kimse bu şarkı sözünün ne olduğunu, şarkının ne anlattığını anlamaya çalışmadı bilesin. Sen, "Ateş et ve unut" dersen neler söylenir bilmez misin?

2011 yılında yazılmış bir şarkıyı açıp da bakmıyor kimse Cem Yılmaz. Her gün ekrana çıkıp yayın yapan bir yorumcu bile, "Kürk Mantolu Madonna"daki Maria Puder'i, şarkıcı Madonna sanıyor. Gerisini sen düşün artık Cem Yılmaz.Ekrana çıkan kişi açıp bakmıyorsa, sokaktaki adam hiç bakmaz. Yazık, bari sizler yapmayın, yazık!