Medya
23 Kas 2017 08:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

Ahmet Hakan ayağının tozuyla ROK'a çaktı: Türkiye'de asla rezil olmazsınız!

Eskiden rezil duruma düşenler... “Atatürk’te birleşmeliyiz” diye nutuk atarlardı şimdi ise "Erdoğan'da birleşmeliyiz" diye çıkış yapıyorlar!

Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında Boşnakların adının geçtiği iğrenç ifadeler kullanması üzerine işine son verildi. Sabah gazetesinde de yazılarına son verildiği iddia edilen Rasim Ozan Kütahyalı skandalın ardından sessizliğini bozdu.

Kütahyalı, "Ben samimiyetle incinerek bana küfreden Boşnak kardeşlerimi dahi anlıyor ve hepsine hak veriyorum" ifadelerini kullandı. Kütahyalı, ABD'nin Türkiye'ye saldırı hazırlığında olduğunu ileri sürerken, "Böyle bir dönemde bana yapılan linci zerre umursamıyorum. Esas küresel linç ülkemize yapılmak üzeredir. 1992 yılında Bosna’da da farklı siyasi gruplar vardı ama ülkelerine saldırıldığında Bilge Kral Alia’nın liderliğinde birleştiler.Bizim de ABD saldırısı sürecinde Boşnak direnişini örnek alarak Erdoğan’ın liderliğinde birleşmemiz gerekir." dedi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, kısa izninden döner dönmez Rasim Ozan Kütahyalı'ya çaktı.

Ahmet Hakan isim vermeden Rasim Ozan Kütahyalı'nın dünkü sosyal medya paylaşımlarını işaret ederek "Türkiye'de rezil olmak söz konusu değil. Rezil olanlar eskiden Atatürk'e şimdi ise Erdoğan'a sarılıyorlar" dedi.

İşte Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısından "Rezil olanlar eskiden ne yapardı şimdi ne yapıyor?" başlıklı o bölüm:

Eskiden de şimdi de...

Türkiye’de rezil olmak pek mümkün olmuyor.

Bunda bir değişiklik yok.
*
Fakat şöyle bir değişiklik söz konusu:

- Eskiden rezil duruma düşenler... “Atatürk’te birleşmeliyiz” diye nutuk atarlardı.

- Şimdi rezil duruma düşenler... “Erdoğan’da birleşmeliyiz” diye çıkış yapıyorlar.