Televizyon
10 Mar 2012 14:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:25

''ZILGITI YİYİNCE ÇARK EDİYORLAR!'' SAHABEYE HAKARET SABRINI TAŞIRDI!

VİDEO - Allah dostlarına Hz. Peygamberin sahabesine hakaret edildiğini söyleyen Hatipoğlu bazı dini yayınlara sert çıktı.

ATV ekranlarında Perşembe akşamları ve Cuma sabahları izleyenlerinin karşısına çıkan Nihat Hatipoğlu bazı kanallarda yayınlanan dini programlarda söylenenlere sert tepki gösterdi.

Allah dostlarına Hz. Peygamberin sahabesine dil uzatanlar olduğunu iki programında da dile getiren Nihat Hatipoğlu o kişilerin zılgıtı yiyince çark ettiğini söyledi.

ALLAH SAHABENİN ŞAHİDİDİR

Hatipoğlu Perşembe gecesi ’Dosta Doğru’ programında 'Allah sahabenin şahididir. Onun için günün birinde her hangi bir insanın hangi sahabeye olursa olsun, hangi hadiseye bulaşmış olursa olsun sahabeye hakaret eden, ona kötü bakan bir insanı gördüğünüzde onun diniyle problemi olduğunu açıkça ifade edin, ben açıkça ifade ediyorum’ dedi.

İMANIN VARSA ÇOK ÖNEMLİ

Kimilerinin sakal-ı şerif’ten rahatsızlık duyduğunu söyleyen Nihat Hatipoğlu ’İyi ki rahatsız olanlar vardır, iyi ki bir sakal için ömrünü feda edecekler vardır. Ben Resulullah’ın bir damla teri için  Resulullah’ın bir sakalı için bütün kainatımı feda ederim, bunun adı aşırılıksa evet aynen öyledir, bunun adı fedakarlıksa evet aynen öyledir, bunun adı Muhammed Nebi yüceltmekse evet aynen öyledir adı neyse o olsun kimse umurumda değil zerre kadar. Hayatım boyunca Muhammed Mustafa’nın kapsının eşiğinde olsam başıma basarak geçse bundan en büyük şeref ve en büyük rahmet adlederim’ dedi.

ZILGITI YİYİNCE ÇARK EDİYORLAR
 
Hatipoğlu Cuma sabahı yaptığı programında da aynı konuyu dile getridi.

Son zamanlarda Hz. Peygamber’in sahabesine hakaret edilen yayınlar olduğunu söyleyen Hatipoğlu söyle konuştu ’Zılgıtı yiyince bu sefer çark etmeye başlıyor insanlar, Allah bunun hesabını sorar Allah’ın Resulü’nün sahabesiyle uğraşılmaz, Hz. Ebubekir ile Hz. Ömer ile Hz. Osman ile Hz. Ali ile uğraşılmaz onlar büyük bir yol açtılar Allah onlardan razı olsun’ dedi.

İŞTE HATİPOĞLU’NUN O SÖZLERİ