Televizyon
23 Nis 2024 15:38 Son Güncelleme: 23 Nis 2024 16:26

Üvey oğluyla kaçan kadın eşiyle yüzleşti! Müge Anlı daha fazla dayanamadı!

Kocasını terk eden ve 9 yaşından beri aynı evde yaşadığı üvey oğluyla evden kaçan Tuğçe, Müge Anlı'nın canlı yayında eşiyle yüzleşti.

Kocasını terk eden ve 9 yaşından beri aynı evde yaşadığı üvey oğluyla evden kaçan Tuğçe, Müge Anlı'nın canlı yayında eşiyle yüzleşti. 

Lüleburgaz'da esnaflık yapan Umut Yetik, 8 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı'nın programına çıktı. Yetik, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığını ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü söyledi. Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında oğlunu söyleyen Yetik, tek amacının 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu ifade etti.

Eşler, bugün canlı yayında yüzleşti.

"ALLAH BELANIZI VERSİN"
Müge Anlı'nın "Umut'u jandarma bir suçtan götürdüğünde sen niye üzüldün? Sen aynı evde iki tane adamla zorlanmadın mı?" sorusuna Tuğçe, "Ben Umut'un başına bir iş getirmek isteseydim onu zaten şikayet ederdim. Bizim böyle bir amacımız yok. Ben kocamın ne yapacağını kestiremiyorum. Ben kızımı kaçırmadım, onu istediğiniz pedagogla görüştürebilirsiniz. 2 yıldır eve parayı getiren kişi Umut değil Mustafa. 2 yıldır evi Mustafa geçindiriyor" dedi.

Umut Bey ise "Allah senin belanı versin. Ben 9 ay boyunca iki tane şeytanla beraber yaşamışım. Sende biraz ar, namus, şeref olsa, o ar damarın patlamamış olsa buraya çıkıp bana iftira atmazsın. Kendini de savunamazsın. Size yaptıklarım haram zıkkım olsun" şeklinde cevap verdi.

Kayınvalide Nagihan da "Sen bu çocuğu küçükken banyoya sokup yıkamadın mı? O sana 'ablam' diyordu" ifadelerini kullanarak sinir krizi geçirdi.

"KİŞİLİKSİZ, ERKEK DİYE DOLAŞAN İNSAN"
Oğlunu gören Umut Bey "İkinizde eninde sonunda bir yerde patlayacaksınız. Bu kişiliksiz, erkek diye dolaşan var ay o sokaklarda ölecek. Kimsesiz çünkü... Sen anneni, babanı arayabilirsin ama onun kimsesi yok. Bizim ailemizde böyle karaktersizliğe yer yok. Hırsıma hakim olamıyorum" dedi.

"OĞLUMU AFFETMEM"
Umut Bey, Müge Anlı'nın "Oğlun af dilese affeder misin?" sorusu üzerine de "Oğlumu affedemem. Birbirleriyle ilk temasta bana gelip 'Baba senin karın bana bunu yapıyor' deseydi ben onun alnından öperdim. Bu adam çöp tenekesinden kedi fırlasa seni bırakır kaçar" şeklinde konuştu.

"ÖZÜR DİLERİM AMA TUĞÇE'Yİ SEVİYORUM"
Mustafa ise "Ben kendi ayaklarımın üzerinde duran biriyim. Tuğçe, kızıyla devlet korumasına gitmek isterse saygı duyarım. Böyle bir şeyi babama yaptığım için pişmanım, üzgünüm. Tuğçe'yi seviyorum, birlikte olmak için başka çaremiz yoktu. Fikrim değişmedi" dedi ve herkesi şoke etti. 

ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI
Yayını ihbar kabul eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tuğçe ve Umut'un evliliğinden dünyaya gelerek kaçan anne ile abisinin yanında kalan 8 yaşındaki Melodi'yi koruma altına aldı.