Televizyon
27 Nis 2024 08:49 Son Güncelleme: 27 Nis 2024 14:15

Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok göndermesi: Oğlunuzu nefret objesi haline getirdiniz

Kızılcık Şerbeti dizisinde Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği kazanın faili 17 yaşındaki firari Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok’a gönderme yapıldı.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan ve Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği kazanın faili 17 yaşındaki firari T.C.'yi yurtdışına kaçıran anne Eylem Tok'a gönderme yapıldı.

BİR KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLUP KAÇIYOR
Dizide Ömer'in oğlu Metehan, babasının hediye ettiği lüks arabasını yarışta kaybederek Ateş'e veriyor. Arabayla gezmeye çıkan Ateş ise ormanlık alanda giderken bozulan aracı tamir etmeye çalışan insanlara çarpıyor. Olay yerinde bir kişi hayatını kaybederken Ateş de annesiyle birlikte yurt dışına kaçıyor.

"OĞLUNUZU BİR NEFRET OBJESİ HALİNE GETİRDİNİZ"
Dizide Evrim Alasya'nın hayat verdiği Kıvılcım karakteri ise programında anneye seslenerek şunları söylüyor: "Her anne baba evladını korumak ister. Ama anne baba olmak adaletsiz olmak değildir ve olmamalıdır. Birinin canı yanarken bu başkasının yanına kar kalmamalıdır. Bir çocuk bir kazaya karışmış ve çok büyük bir kazaya sebep olmuş. Çocuğunu kurtarmaya çalışarak ona iyilik yapmaya çalışan anneye sesleniyorum 'Oğlunuzun hayatını mahvettiniz. Onu bir nefret objesi haline getirdiniz. Bir kazayı cinayete dönüştürdünüz. Bu olayda tek suçlu kişi sizsiniz."

NE OLMUŞTU?

Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu 1 Mart'ta İstanbul’da annesine ait lüks araçla emniyet şeridinde duran gruba çarpmış ve Oğuz Murat Acı’nın ölümüne, dört kişinin de yaralanmasına neden olmuştu.

Bunun üzerine Tok’un oğluyla apar topar önce Mısır’a, buradan da ABD’ye kaçtığı ortaya çıkmıştı.

Adalet Bakanlığı iade sürecinin başlatıldığını duyurmuştu.

Baba Bülent Cihantimur ile kazadan sonra yaralılardan birinin kayıp telefonunu emniyete teslim eden A.K. hakkında yurtdışına çıkış yasağı konmuştu. Tok ve oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen Cihantimur’un çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu ise tutuklanmış, bir süre sonra tahliye edilmişti.