Medya
14 Haz 2011 14:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:27

YÜCE ZEREY YAZILARI İLE CNNTURK.COM'DA! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Bilgi Üniversitesi öğretim görevlisi Yüce Zerey, yazıları ile cnnturk.com okuyucuları ile buluşuyor.

Coca-Cola Türkiye ve markalarının interaktif pazarlama faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olan, Bilgi Üniversitesi’nde MBA öğrencilerine “Business 2.0: Digital Age Business’’ dersi veren Yüce Zerey’in dijital pazarlama, iş dünyası, internet, trendlerle ilgili yazıları www.cnnturk.com/yazarlar sayfasından takip edilecek.

Zerey’in ilk yazısını okumak için www.cnnturk.com/yazarlar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

CNNTURK.com’un yazarlar sayfasından ayrıca; Doğa Derneği Başkanı Güven Eken, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Meral Tamer, Posta Gazetesi Köşe Yazarı Mehmet Ali Birand, CNN TÜRK Danışmanı Ferhat Boratav, CNN TÜRK Danışmanı Yalım Eralp, CNN TÜRK Haber Müdürü Rıdvan Akar, CNN TÜRK Ekonomi Müdürü Emin Çapa, CNN TÜRK Londra Muhabiri Metin Güneş ve CNN TÜRK Almanya Muhabiri Erhan Merttürk, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yılmaz Özdil, Milliyet Gazetesi Köşe Yazaarı Taha Akyol, Tarafsız Bölge programı sunucusu ve Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Hakan, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Fikret Bila, Vatan Gazetesi Ankara Temsilcisi Bilal Çetin, Hürriyet Turkish Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin’i takip edebilirsiniz.

Yüce Zerey Hakkında
 
İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden burslu olarak Ekonomi lisansını ve London School of Economics’ten burslu olarak Bsc Economics lisansını aldıktan sonra Marmara Üniversitesi’nde İngilizce İktisat (MA) ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı.
Bilgi Üniversitesi MBA Programları bünyesinde pazarlama yöneticisi ve öğretim üyesi olarak görev yaptıktan sonra Ülker bünyesinde pazarlama ve iş geliştirme müdürlükleri yaptı. Ülker grup şirketlerine ve grup dışı şirketlere yurt içi / yurtdışında pazarlama kapsamında yapılan çeşitli projelerin başında yer aldı.
Ülker’den sonra kariyerine Türk Hava Yolları’nda devam etme kararı olan Yüce Zerey, Türk Hava Yolları’nda Ticaret ve Marka Müdürü olarak görev yaptı. Görevi esnasında, Türk Hava Yolları’nın dijital mecralarından ve global olarak markasının yönetiminden sorumlu idi.
Halen Coca-Cola Türkiye İnteraktif Pazarlama Müdürü olarak profesyonel yaşamına devam eden Yüce Zerey, Coca-Cola Türkiye ‘nin bütün markaları ve kurumsalının dijital pazarlama faaliyetlerinden sorumludur.
Profesyonel iş hayatının yanı sıra halen Bilgi Üniversitesi MBA Programlarında Business 2.0: Digital Age Business dersinde dijital pazarlama ve iş dünyasına ile ilgili akademik destekli, iş pratiğine dair söylemlerde bulunmaktadır.

MBA programlarında okutulan ve Doç. Dr. Ege Yazgan ile birlikte yazdığı Business Statistics ve İşletme İstatistiği adlı iki adet kitabı bulunmaktadır.

 MEDYARADAR/ÖZEL