Televizyon
20 Mar 2010 15:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:10

YILIN EN İLGİNÇ SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR!.. YAPTIĞI HAREKETLE OLAY OLAN KADIN TARAFTAR HANGİ KANALDA PROGRAM YAPACAK?

Spor programlarına bir yenisi daha ekleniyor bu kez hepsinden farklı olacak program hangi kanalda yayınlanacak kimler sunacak?

Yılın en ilginç spor programı Cem Tv’de başlıyor. Galatasaray taraftarının sevgilisi, kadın basketbol takımının eski güzel menejeri Mihriban Oğuz, Beşiktaş Çarşı tribünlerinin "Itır Abla" sı unutulmaz oyuncu Itır Esen ve Abdi İpekçi’deki olaylı G.Saray-F.Bahçe maçında Galatasaray taraftarlarına yaptığı el hareketi ile Türkiye’nin gündemine oturan F.Bahçe gönüllüsü borsacı Demet Karabulut 3’ü 1 Arada programında bir araya geliyor.

Programın hazırlayıcısı ve moderatörü Cumhuriyet Gazetesi spor müdürü Arif Kızılyalın olacak.
Görünen o ki, takımlarına aşık olan bu 3 kadının açıklamaları gündeme oturacak. Pazartesi akşamları saat 22.00’de yayınlanacak olan programda en çok terleyecek isim ise kuşkusuz Arif Kızılyalın olacak. 3’ü 1 Arada programı tam da 28 Mart’taki G.Saray-F.Bahçe derbisinin ardından 29 Mart Pazartesi akşamı saat 22:00’da ilk yayınını yapacak. Bakalım derbinin sıcaklığı kadın yorumculara nasıl yansıyacak?

Bu arada 3’ü 1Arada programının yorumcularından eski basketbolcu Mihriban Oğuz Cem Tv’de bir süre sonra hafta sonları ekrana gelecek bir basketbol programı da hazırlayıp sunacak.

MEDYARADAR ÖZEL