Televizyon
17 Nis 2024 13:57 Son Güncelleme: 17 Nis 2024 15:14

Fatih Ürek intikam almaya geliyor!

Gelinim Mutfakta programının ilk ve en başarılı sunucusu olan Fatih Ürek 4 yıl aradan sonra ekranlara geri dönüyor.

Fatih Ürek, Gelinim Mutfakta programında rating rekorları kırarken ansızın ve sebebsiz yere işine son verilmişti. Sonrasında ise canım diyerek seslendiği en yakın arkadaşları onun yerine sunuculuk yapmıştı ve o dönemlerde Fatih Ürek ‘’Bu yapılanlar nedeniyle hakkımı helal etmiyorum" demişti.

Kimlerdi o kişiler derseniz; en yakın arkadaşı olan Seda Sayan ve Demet Akalın tabii ki…
Şimdilerde Seda Sayan ve Demet Akalın gündüz kuşağında başka kanallarda program yapıyorlar fakat ratingleri çok iç açmıyor.

Enteresan olan ise bu geçen 4 yılda, Demet Akalın ve Seda Sayan’ın da Gelinim Mutfakta sunuculuğundan teker teker gönderilmiş olması.

Fatih Ürek tartışmasız gündüz kuşağının en iyi sunucularından ve şimdi NOW ekranlarında yeni bir programa başlıyor, Fatih Ürek’le Elti Gelin Görümce. Yarışmada haftada 100 bin TL. ödül dağıtılacak.

Nasıl oldu ve tekrar ekranlara dönmeye karar verdi? Bu konuyu biraz araştırdık ve 4 yıldır ekranlardan uzak kalan Fatih Ürek’in daha önce birçok yapımcıyla görüştüğünü ancak nihai karara varamadığı ve geçtiğimiz ay yeni yarışmanın yapım şirketi olan Karga Film sahibi Erhan Öz ile el sıkıştığını öğrendik. Bu işin evveliyatı ise 1-2 aylık bir süreçmiş.

Etrafına; çok kırgınım, çok hırslıyım ve geri dönersem çok başarılı olmam lazım diyormuş ve bir süredir masada ekipler ile harıl harıl çalışıyormuş.

İşin en ilginç tarafı ise Gelinim Mutfakta ve NOW’da olacak yeni programın yapımcısı aynı kişi Erhan Öz ve Karga Film. Fatih Ürek’in 4 yıl önce işine son verilmesinde ve diğer sunucuların Gelinim Mutfakta'ya alınmasında da rol oynayan kişi.

Peki nasıl oluyor da Fatih Ürek‘i ikna etti ve NOW ekranları için tekrar ekranlara dönmesini sağladı?

Bizce bu işin iki sebebi var !

Fatih Ürek’in eski arkadaşlarından intikam almak istemesi ya da Gelinim Mutfakta'ya güçlü bir rakip olmak…