Gündem
08 Oca 2013 09:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:36

YILIN EN GÜZEL GOLÜ FENERBAHÇELİ STOCH'DAN

FIFA Puskas Yılın Golü Ödülü'nün sahibi Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch oldu.. VİDEO

Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch da, 3 Mart 2012’de Şükrü Saraçoğlu’nda oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği’ne karşı attığı müthiş golle "FIFA Puskas Yılın Golü Ödülü"nün sahibi oldu.

Stoch’un rakipleri, Atletico Madridli Radamel Falcao ve Santoslu Neymar’ı geride bıraktı. 2010 yılında Hamit Altıntop’un milli formayla Kazakistan’a attığı golle kazandığı ödülü, 2009 yılında Cristiano Ronaldo, 2011’de ise Neymar almıştı.

"BU ÖDÜLÜ ALMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM" : VİDEO

Ödülünü almak için sahneye gelen Miroslav Stoch, böylesine önemli bir ödülü Fenerbahçe forması ile almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Öncelikle bana oy veren herkese teşekkür ederim. Bu akşam burada olmak benim için çok önemli. Bu akşam çok önemli. Ülkeme ve Fenerbahçe’ye teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

3 Mart 2012 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçında attığı golle ödüle aday olan Stoch, bu maçta Gençlerbirliği’ne karşı, ceza yayının dışından köşe vuruşundan yapılan ortaya gelişine attığı vole golüyle 2012 FIFA Puskas ödülünü kazanmış oldu.