Televizyon
12 Mar 2013 08:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE'Yİ ATALAY DEMİRCİ KAZANDI

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması final bölümüyle ekranlara geldi. Birinciliği Atalay Demirci kazandı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Final bölümü müthiş gösterilere sahne oldu. Acun Ilıcalı'nın yönettiği yarışma programında jüri üyeleri Hülya Avşar ve Sergen Yalçın final mücadelelerini heyecanla izledi.

Yarışmacıların en iyi performanslarını sergilediği final bölümünde birinciliği Atalay Demirci kazandı.

ATALAY STÜDYOYA BAHA'YI KUCAĞINDA GETİRDİ
Sempatisiyle milyonların sevgisini kazanan Baha ise yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Acun Ilıcalı sonuçları açıkladıktan sonra, Atalay Demirci Baha'yı kucağına alarak stüdyoya getirdi. Demirci bu davranışını, "o kendini yenilmiş hissetmesin diye böyle yaptım" ifadeleriyle açıkladı.

Atalay Demirci, aslında uzun yıllardır Türkiye'de ve dünyanın birçok ülkesinde yaptığı şovlarla tanınan bir isim. Atalay Demirci'yi diğer stand up'çılardan ayıran en önemli özelliği ise güldürme işini argo, küfür ve cinsellik öğelerini kullanmadan yapıyor olması.

Atalay Demirci kimdir, biyografisi, kaç yaşında ve nerelidir?

Atalay Demirci, 1976 yılında Ankara'da dünyaya geldi ancak aslen Samsun'lu. İlk ve Orta öğrenimini Amasya'da tamamladı. Ankara Yenimahalle Ticaret Lisesi'nden mezun oldu. Atalay Demirci, ilk kez sahneye 30 Mayıs 1999 tarihinde çıktı. Atalay Demirci evli ve bir çocuk babası.

Demirci, uzun yıllar radyolarda program yapmıştır. Yazılı ve görsel medyada birçok röportajı yayınlanan Atalay Demirci, yazdığı ve okuduğu şiirleriyle de adından söz ettirmeyi başarmıştır. Demirci'nin 1 şiir albümü 3 şiir kitabı bulunmaktadır.