Televizyon
12 Mar 2013 12:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

YETENEK SİZSİNİZ BİRİNCİSİ ATALAY DEMİRCİ NE KADAR ÖDÜL KAZANDI?

Yetenek Sizsiniz'in yeni şampiyonu Atalay Demirci kaç bin liralık ödül kazandı?

Yetenek Sizsiniz'in 4. sezonun birincisi Atalay Demirci oldu. Dün akşam final performansını sergileyen Atalay Demirci izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Bateri çalan minik Baha Bayırlı ile finale kalan Atalay Demirci, Yetenek Sizsiniz'in 4. şampiyonu oldu.

Peki Yetenek Sizsiniz'in yeni şampiyonu Atalay Demirci'nin ödülü ne oldu? Atalay Demirci, birincilik ödülü olarak 250 bin liranın sahibi oldu.

İşte Atalay Demirci'nin Teşekkürü;

"Benim de teşekkür etmem gereken insanlar var. Bütün Türkiye'ye tek tek mesaj atan herkese teşekkür ediyorum. Hülya Avşar'ın benim için kalem atması dönüm noktası oldu. Ben bu kadar meşhur değilken beni kurumlarına davet eden insanlar var, onlara çok teşekkür ediyorum.

Kıymetli Bedirhan Gökçe benim için çok önemli insandır. Eşime çok teşekkür ediyorum. Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye eşim katılmamı istedi. Büyük oğlum Furkan burda. Küçük oğlum Ertuğrul uyumuştur.

Acun Ilıcalı bey, siz böyle bir program yapmamış olsaydınız yetenekler ortaya çıkmış olmayacaktı. Teşekkürün en büyüğü size. Hülya Hanım, sizden sonra başıma neler geldi. Her sahneye çıkışımda kalem atıyorlar. Sergen Bey ayrıca size teşekkür etmem lazım."