Medya
03 Oca 2010 16:31 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:02

YENİ VE İDDİALI BİR HABER KANALI GELİYOR!..KANALIN BAŞINDA HANGİ GAZETECİ VAR?

Uydudan yayın yapacak, İstanbul, Ankara, Kayseri,Diyarbakır başta olmak üzere pek çok ilde temsilciliği bulunan TV 1'in ayrıca 5 ülkede de temsilcisi var.

Haber kanalı olarak yayın hayatına Ocak ayın sonlarında başlaması gereken TV 1'in başında NOKTA Dergisi'nde yıllarca gazetecilik yapmış yani NOKTA ekolünden gelen deneyimli gazeteci İlter Sağırsoy var. İstanbul ve Ankara büroları kurulan ve ekibinin de tamamlanmak üzere olduğu kanalın ANA HABER Bülteni için önemli isimlerle görüşülüyor. Görüşülen isimler arasında Defne Samyeli, Sonay Dikkaya, İlkin Ündeş, Hamit Özsaraç gibi isimler  yer alıyor. Aynı şekilde sanatçı Yeşim Salkım ve Elif Güvendik ile de kendi tarzlarına uygun program yapılması konusunda ön anlaşmaya varıldı. TV 1'in Genel Müdürü İlter Sağırsoy, "Televizyon kanalının kurulması çalışmalarını son derece sakin ve sessiz götürdük. Böylece daha çok işi ve görüşmeyi daha kısa sürede yaptık." dedi. TV 1'in 5 ortağından üçü Kayserispor'un da yöneticileri arasında yer alıyor.


TV 1'i bünyesinde bulunduran MHM Radyo Televizyon Basın Yayıncılık Anonim Şirketi'nin 5 ortağının isimleri şöyle : Recep Mamur (Kayserispor Başkanı), Türker Horoz (Kayserispor ikinci başkanı) Şaban Miraboğlu (Kayserispor Asbaşkanı) Akif Miraboğlu ve Ender Taraf.