Televizyon
27 Oca 2014 15:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Yeni dizi görücüye çıktı! İşte Kardeş Payı'nın ilk fragmanı!

Ahmet Kural ile Murat Cemcir ikilisinin yeni komedi dizisi Kardeş Payı, yakında Star Tv'de izleyici karşısında olacak.

Düğün Dernek filmi ile gişede rekordan rekora koşan Murat Cemcir ile Ahmet Kural nihayet ekrana dönüyor. En son İşler Güçler ile geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ikili bu kez yeni bir dizi ile seyircinin karşısında olacak.

KARDEŞ PAYI GÜN SAYIYOR

Düğün Dernek filminden sonra çektikleri dizi ile yeniden ekranlara dönecek olan Murat Cemcir ve Ahmet Kural,Kardeş Payı adlı dizi ile yeniden ekranlarda boy gösterecekler.

DİZİNİN KONUSU

Kardeş Payı dizinin konusu şöyle;


Metin, Ali, Feyyza orta halli bir mahallede büyümüş aynı evde aileleri ile yaşamak zorunda olan üç kardeştirler. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin, efsane üçlüyü hayatının sonuna kadar yaşatmak için üç çocuk yapıp Metin, Ali ve Feyyaz isimlerini koymaya yeltenir. Üçüncü çocuk kız olunca adı Feyyza olur. Tahsin her yaz Metin ve Ali'yi, 'Okumazsan kolunda bir altın bileziğin olsun', gizli tehdidiyle su tesisatçısında çırak olarak çalıştırır, iyi kötü de para kazanınca okumayıp hakikaten tesisatçılık yapmaya başlarlar.

Yazları bir yere çırak vermediği tek çocuğu Feyyza ise okur ve şu an evin temel geçim kaynağıdır... Metin ve Ali eve zerre para getirmezler ama "Dünya'ya barış ve mutluluk getirecek" diye iddia ettikleri bir icada imza atarlar.. Kimsenin ciddiye almadığı icadın zamanla gerçekten çalıştığını göstermeleriyle bütün dengeler değişir.