Gündem
30 Eyl 2010 17:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:40

YAZAR RASİM OZAN KÜTAHYALI HÜRRİYET VE MÜGE ANLI'YI BOMBALADI!

Rasim Ozan Kütahyalı, katıldığı bir tv programında Ahmet Kaya ve özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı..

Taraf Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Kanal A'da Esra Harmanda'nın sunduğu "Hadi Konuşalım" isimli programda çok çarpıcı iddialarda bulunurken, özel hayatıyla ilgili özel açıklamalar yaptı..

İşte Kütahyalı'nın açıklamalarından satırbaşları:

“Ahmet Kaya olayında Hürriyet ırkçılık yapmış, insanlık suçu işlemiştir.. Yayınladıkları yarım sayfalık resim fotomontajdır.. Orjinal resim elimde, isteyene gösterebilirim..Ahmet Kaya'ya psikolojik operasyon yapılmıştır..”

“O gün orada bugün çok popüler olan Müge Anlı, Şenay Düdek, Şenay Düdek yine bu konuda biraz hesap verdi..Müge Anlı konusu es geçiliyor... Müge Anlı o gün Ahmet Kaya aleyhine bir sürü, son derece ayıp, bakın daha fazla ağır tabir kullanmıyorum, son derece ayıp, terbiye dışı, gayri ahlaki işleri yapmıştır, bağırmıştır, bir sürü şey, sen de şahitsin. Hesap verin, bir özür dileyin. Serdar Ortaç da o namussuzluğu yaptı ama Serdar Ortaç yirmisekiz defa özür diledi.”

“Senkron Tv'nin, Levent Altınay'ın masanında bir kadın vardı. Siyah kısa saçlı. Ham görüntülerde var. Kim o kadın? Yani o kadının peşindeyim ben. Ortalığı velveleye veren, azmettiren, diğerleri gibi değil Müge Anlı, Şenay Düdek falan onun yanında süt dökmüş kedi, onlar da bağırıyor, çağırıyor, gayri ahlaki davranıyor ama bu provakasyon bariz “ Böyle şey olur mu, siz ne biçim televizyoncusunuz, bu adamı yıkın, bu adamı bilmem ne yapın!” azmettiriyor. İnsanları gaza getiriyor, bağırıyor. Çatal atan grubun içinde o. Şimdi bunlar ortada. Bunlara karşı bir memlekette hiçbir şey yapılmaz mı ya?”

“Hanefi Avcı'nın tutuklanması yanlış, ben bunu ifade ediyorum. Bence derhal serbest bırakılmalı, tahliye edilmeli. Soruşturma sürer ama örgüte yardım abartılı bir suçlama olabilir.”

“Nagehan'ı (Alçı ) çok seviyorum yani hayatımda bu kadar değer verdiğim bir insan olmadı Öyle bir saklama ihtiyacı duymuyoruz. Onunla ruhdaş hissediyorum kendimi. Mühim olan da bu.”