Televizyon
05 Haz 2010 22:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:21

YAZA BU DİZİLER DAMGASINI VURACAK! İŞTE KANALLARIN YENİ YAPIMLARI

Ekranlarda yayın yapan dizilerin bir bölümü ya final ya da sezonu finali yapıyor. Peki yazı dizisiz mi geçireceğiz? İşte yeni yapımlar

Ekranlarda yayın yapan dizilerin bir bölümü ya final ya da sezonu finali yapıyor. Ancak, yapımcılar ve kanal yöneticileri boş durmuyor ve yeni diziler için harıl harıl çalışıyorlar..

İşte bu yazın dizileri :

* Songül Öden ve Tardu Flordun, Kanal D’de yayınlanacak ’Mükemmel Çift’ için bir araya geldi. Dizi haziran ayının sonuna doğru ekrana gelecek

* ’Adanalı’ dizisinde oynayan Serenay Sarıkaya ile ’Elveda Rumeli’ dizisinin yıldızı Tolgahan Sayışman, Show TV’de başlayacak bir dizi için bir araya geliyor. Gerçek hayatta sevgili oldukları iddia edilen ikili, dizide de iki aşığı oynayacak.

* Mahsun Kırmızıgül, Türkmax kanalı için bir sit-com hazırlıyor. Şu anda cast çalışmaları süren dizide oynaması için Gürgen Öz’e teklif götürüldü.

* ’Veda’ filminin yapım şirketi Kamera Film, Fox TV için yeni bir diziye başlıyor. Adı henüz belli olmayan dizide başrol oynaması için Talat Bulut’la görüşülüyor.