Televizyon
02 Şub 2012 10:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:17

YAVUZ BİNGÖL'ÜN ACIKLI HALİ!..

Sabah yazarı Mevlüt Tezel, önce Mahsun Kırmızıgül'e destek çıkarak Beren Saat'i eleştiren sonra özür dileyen Yavuz Bingöl'ü yazdı...

Çok değil geçtiğimiz Eylül ayında Yavuz Bingöl bir mekan çıkışı muhabirlerin "Mahsun Kırmızıgül ile barış ne zaman?" sorusuna şu yanıtı vermişti:
"Ben ona küsüm. Ben onun filmlerine çok destek verdim. O da benim filmlerime destek olsaydı çok sevinirdim. Arkadaşlık, dostluk bunları gerektirir. O yüzden ona kırgınım!"
Peki, bu kırgın adam şimdi ne yaptı?
Bingöl; Kırmızıgül’ün filmi ’Gecenin Kanatları’nın galasına gelmediği için vakti zamanında kızdığı, sert açıklamalarda bulunduğu Beren Saat’ten özür diledi; "O dönemde Beren’e haksızlık yaptık" dedi.

MAHSUN’UN ZEKASI!

Bu iki olayı üst üste koyduğunuzda, Bingöl’ün sırf Kırmızıgül’e destek çıkmak için Beren Saat hakkında atıp tuttuğu, sonra da kendisine destek vermediği için Kırmızıgül’e kızıp Beren’den özür dilediği ortaya çıkmıyor mu?
Bingöl ve akıl hocaları Saat’ten özür dilenmesini büyük bir erdem gibi yansıtarak, bir de puan toplamaya çalıştılar ama Kırmızıgül kadar zeki değiller.
Murat Tokat aracılığıyla Kırmızıgül cephesinden gelen "Yavuz Bingöl’ün Beren Saat’ten özür dilemesi bizi ilgilendirmiyor. Biz o dönem Bingöl gibi Saat hakkında kırıcı konuşmalar yapmadık" açıklaması ayarın kralıdır.
Belki de Bingöl hayatında böyle bir ayar yemedi!
Bingöl bu ayara o kadar sinirlenmiş ki, Cengiz Semercioğlu’na aynen şunları söylemiş:
"Beren hakkında incitici konuşmamışlar ha! O dönemde söylediklerini anlatmayayım, Mahsun ağzımı açtırmasın benim!"
Bingöl kızdıkça batıyor aslında, bu son lafları tam da sabah kadın programlarında edilecek cinsten.
Bir insan ancak böyle ters köşeye yatırılır
Mahsun Kırmızıgül kolay olunmuyor! Kırmızıgül’ün zekasından korkun derim.