Televizyon
01 Nis 2024 16:00 Son Güncelleme: 01 Nis 2024 17:15

TV 100'den şaşırtan 31 Mart başarısı!

Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerinde heyecan dolu bir akşam geçirirken televizyon kanalları da siyasi partiler gibi büyük bir rekabet içindeydi. TV 100, haber kanalları içerisinde ilk 5'te yer alırken, eğlence ve dizi temalı 57 kanal içerisinde de çok izlenen 11'inci kanal oldu.

Haber kanalları gece boyunca tüm Türkiye’den gelen seçim sonuçlarını izleyicilerine ulaştırdı. Haber kanalları arasında da Gülseven Medya Grubu bünyesindeki TV100 kanalı ön plana çıktı. AB hedef kitlesinde prime time zaman diliminde ilk 5 kanal arasında yer alan TV100, heyecanın yükseldiği ‘prime time’ olarak nitelenen gecenin en sıcak saatlerinde başta NTV olmak üzere aralarında TELE1, A Haber, KRT, HaberGlobal, TGRT, Ülke TV’nin de olduğu pek çok kanalı geride bıraktı.

Tarafsız habercilik parolasıyla yayıncılığını sürdüren TV100 tüm kanallar arasındaki sıralamasıyla da dikkat çekti.

PEK ÇOK KANALI GERİDE BIRAKTI

Now, Kanal D, Show TV, ATV, Star TV gibi kanalların yer aldığı 57 kanal arasında 11’inci sırada yer alırken, prime time kuşaklarında pek çok izleyicinin tercih ettiği TV8, NTV, Habertürk, Beyaz TV, Kanal 7, TRT Belgesel, TLC, DMAX, 360, TEVE2, gibi kanalları da geçmeyi başardı.

Seçim akşamı için günlerce hazırlık yapan TV100, ekran yüzleri Erdoğan Aktaş, Gürkan Hacır, Başak Şengül, Candaş Tolga Işık, Cansu Canan Özgen, Kübra Par ve ana haber sunucusu Osman Kenan Çapoğlu’nun sunduğu seçim özel programıyla son dakika bilgilerini izleyicilerine aktarmıştı.