Gündem
01 Haz 2015 16:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:37

Yasin Börü'nün annesinden Cüneyt Özdemir'e tepki!

Yasin Börü'nün annesi Hatice Börü, 'Oğlumun bedenine dokunan herkesin cezalandırılmasını istiyorum' derken çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ülke TV'de Esra Elönü'nün hazırlayıp sunuduğu Arafta Sorular'ın dün akşamki konukları, Kobani eylemleri sırasında Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken saldırıya uğrayarak öldürülen Yasin Börü'nün annesi Hatice Börü ve babası Fikri Börü oldu.

''CÜNEYT ÖZDEMİR'E SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM''

Yasin Börü'nün öldürülmesinin ardından ailesini CNN Türk'te sunduğu programa çıkaran Cüneyt Özdemir ''Oğlunuz gerçekten IŞİD'çi miydi?'' diye soru sormuş ve ardından büyük tepki toplamıştı. Anne Hatice Börü, Ülke TV'de katıldığı Arafta Sorular programında Özdemir'e söyleyecek söz bulamadığını dile getirdi.

Anne Börü, Özdemir hakkında şunları söyledi:

'Yasin'in IŞİD'le bağlantısı var mıydı?' diye soruyorlar. Biz IŞİD'i daha dün duyduk. Yasin'le televizyonda IŞİD'in yaptıklarını izliyorduk. İnsanlar bu hale getiril mi diye birlikte duygulanıyor, ağlıyorduk. Bir de utanmadan kalkıp bana 'oğlunuz IŞİD'miydi?' diyorlar. 16 yaşındaki bir öğrenci nasıl IŞİD olur? Ben o günlerin şokuyla bir şey diyemedim. Ben onu buradan kınıyorum. Zaten söyleyecek söz bile bulamıyorum."