Gündem
02 Mayıs 2024 13:50 Son Güncelleme: 02 Mayıs 2024 13:50

AK Partili isimden Selvi’ye çok sert gönderme! ‘Ya kendini ya evini yakar…’

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, son bir haftadır yazılarıyla dikkat çekiyor. Selvi'nin Özgür Özel ile Erdoğan arasındaki görüşmenin ana maddelerini yazması ve Osman Kavala ile Demirtaş'ın durumunu gündeme getirmesine AK Partili Mücahit Birinci'den tepki geldi. Mücahit Birinci, 'Ortalık yangın yeri kimsenin aklıyla alay etmeyin kardeşim' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel, bugün saat 16:00'da bir araya gelecek. Bu görüşme öncesinde siyaset kulisleri de hareketlendi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi ise son bir haftadır yazılarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Selvi'nin Özgür Özel ile Erdoğan arasındaki görüşmenin ana maddelerini yazması ve Osman Kavala ile Demirtaş'ın durumunu gündeme getirmesine AK Partili Mücahit Birinci'den tepki geldi. Mücahit Birinci, 'Ortalık yangın yeri kimsenin aklıyla alay etmeyin kardeşim' dedi.

"SAVCILIK MÜTALAASI GİBİ BİR YAZI..."

AK Parti eski MYK üyesi Mücahit Birinci X hesabından yaptığı paylaşımda Selvi'yi hedef alarak 'Maşallah, savcılık mütalaası gibi bir yazı. Bu ara, ya çok hukukçuyla arkadaşlık yapıyor ya da kendisi bizzat avukatlığa merak sardı.' dedi.

İşte o paylaşım…

'ORTALIK YANGIN YERİ...'

'Abdulkadir Selvi’nin yazısını okudum.

Maşallah, savcılık mütalaası gibi bir yazı. Bu ara, ya çok hukukçuyla arkadaşlık yapıyor ya da kendisi bizzat avukatlığa merak sardı.

Daha önce onlarca kere ifade ettim. Kimse Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomik ve siyasi geleceğini cezaevinde yatan bir eylemciye bağlayamaz. Bağlamaya kalkarsa, kendisi o iple “başka yerlere” bağlanmış demektir.

Sayın Cumhurbaşkanımız ile bir genel başkan bir araya geliyor.

Bu zatın yazısına göre, Sayın Cumhurbaşkanımızla Kavala'yı konuşacaklarmış!?

Gerçekten mi?

Deprem...

Ekonomi...

Rusya-Ukrayna...

Suriye...

Libya...

Kapıda bekleyen göçmen krizi...

Gazze...

İran-İsrail...

ABD seçimi...

Bunlara gerek yok değil mi?

'KİBRİTLE OYNAYAN YA EVİNİ YA KENDİNİ YAKAR'

Kavala'yı konuşsunlar...

Kimsenin aklıyla alay etmeyin kardeşim. Ortalık yangın yeri. Siz, “kibriti” konuşsunlar, çıkaralım diyorsunuz.

Aklınızı başınıza alın!

Buradan partimizin içine bir şekilde konuşlanmış ama nihayetinde temizlenecek olan, Avrupacı-Amerikancılara sesleniyorum.

Bu “Kibritle” oynayan ya kendini yakar ya evini yakar.'